Κάζο της ΑΕΚ στα Γιάννινα, 2-1 την Ένωση ο ΠΑΣ

Η ΑΕΚ μπήκε στο 2023 με τον χειρότερο τρόπο, καθώς ο τρομερός ΠΑΣ Γιάννινα του εξαιρετικού Τσιντώτα λύγισε με 2-1 την Ένωση και την άφησε στο -7 από τον Παναθηναϊκό!

Το πρώτο ματς του 2023 επεφύλασσε μία δυσάρεστη έκπληξη στην ΑΕΚ, καθώς ο ψυχωμένος ΠΑΣ Γιάννινα την υποχρέωσε σε ήττα, 2-1, στους άδειους Ζωσιμάδες, με τον Τσιντώτα να κάνει εξαιρετικό ντεμπούτο απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Ριένστρα

και Μπάλαν τα γκολ για τον ΠΑΣ, μείωσε ο Αραούχο για τους «κιτρινόμαυρους», που όμως δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα και μοιραία έμειναν στο -7 από τον Παναθηναϊκό – λίγες ημέρες πριν τον υποδεχτούν στην “OPAP Arena”.

Όσο για τους νικητές, παρέμειναν αήττητοι μετά τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ανέβηκαν στη 10η θέση της βαθμολογίας της Super League 1.

Στο μυαλό του κόουτς

Με σχηματισμό 4-3-3 παρέταξε τον ΠΑΣ ο Θανάσης Στάικος, που είχε τον Τσιντώντα κάτω από τα δοκάρια και τους Σόρια, Παντελάκη, Εραμούσπε και Πήλιος στην άμυνα.

Στα χαφ έπαιξαν οι Καραχάλιο, Ριένστρα και Τζίνο, στα άκρα οι Μορέιρα και Παμλίδης και μπροστά ο Μπάλαν.

Από την άλλη, ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε 4-4-2, με τον Αθανασιάδη στην εστία και τους Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί στην άμυνα.

Ο Γιόνσον βρέθηκε στον άξονα με τους Φερνάντες, Άμραμπατ στα άκρα και τον Πινέδα πίσω από τους Αραούχο, Γκαρσία.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα (Θ. Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Ριένστρα (67’ Λιάσος), Τζίνο, Μορέιρα (89’ Σταματελόπουλος), Παμλίδης (79’ Τζίμας), Μπάλαν
Στον πάγκο: Σούλης, Νίνης, Ποζνάνσκι, Φοφανά, Λώλης, Τσαβός

ΑΕΚ (Μ. Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Φερνάντες (65’ Φαν Βέερτ), Πινέδα (73’ Τσούμπερ), Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο
Στον πάγκο: Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Ραντόγια, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Κοσίδης

Διαιτητής: Φωτιάς

Βοηθοί: Κωσταράς, Παπαδάκης

4ος: Αγγελάκης

VAR: Σιδηρόπουλος, Πετρόπουλος

πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα