Καβούρι: «Έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες» λέει ο ναυαγοσώστης που ανέσυρε νεκρό τον 6χρονο από τη θάλασσα

Τα δραματικά λεπτά από την προσπάθεια των διασωστών να κρατήσουν στη ζωή το 6χρονο αγόρι που χθες το απόγευμα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα περιέγραψε ο ναυαγοσώστης της παραλίας στο Μεγάλο Καβούρι.

Ο άνθρωπος που έβγαλε το άτυχο παιδί από τη θάλασσα είπε στις κάμερες πως αυτό βρισκόταν σε απόσταση 20 μέτρων από την ακτή, σε σημείο που τα νερά είναι ακόμη ρηχά, και μόλις το είδε έτρεξε για να το σώσει.

«Το παιδί βρέθηκε σε μια απόσταση 20 μέτρων από την ακτή, δηλαδή στα 20 μέτρα μέσα στη θάλασσα. Η οποία απόσταση είναι σε ρηχά

νερά, δηλαδή αμα δείτε τη θάλασσα δεν βαθαίνει απότομα. Παρατήρησα έναν άνθρωπο, έτρεξα, έκανα τις απαραίτητες προσπάθειες που πρέπει να κάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και οι δύο γιατροί που ήταν στην παραλία ως λουόμενοι έκαναν τα πάντα προκειμένου να επαναφέρουν τον ανήλικο στη ζωή.

«Συνέβη ένα τραγικό γεγονός. Έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από όλους μας αλλά δυστυχώς το παιδάκι κατέληξε. Ήταν στο περιστατικό και κάποιοι γιατροί, ήρθε άμεσα το ΕΚΑΒ. Πρώτα ήρθε ενα δίκυκλο, στα 5 λεπτά, στα 7 λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο. Οι προσπάθειες από μέρους μας ήταν υπεράνθρωπες», τόνισε.

Ο 6χρονος κολυμπούσε μόνος του στη θάλασσα καθώς οι γονείς του, ήταν σε μια σκηνή, στο δάσος πίσω από την παραλία, και δεν αντιλήφθηκαν τι συνέβη.

Keywords
Τυχαία Θέματα