Κατερινόπουλος: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ» – Τι είπε για τα περί υποψηφιότητας στις εκλογές

Η δημοτικότητα του κ. Κατερινόπουλου έχει ανέβει κατακόρυφα τον τελευταίο καιρό μετά τις εμφανίσεις του για το θρίλερ της Πάτρας, που ακολούθησε τα όσα έλεγε και για τη δολοφονία της Κάρολαϊν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 202.

Είναι χαρακτηριστικό πως κάθε φορά που διατυπώνει την άποψή του για την υπόθεση που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη, «ανάβει φωτιές» στο Twitter και γενικότερα στο διαδίκτυο.

Τια απαντάει όμως στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές

με το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τα όσα γράφονται το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ. Με λένε Θανάση Κατερινόπουλο, δεν ξέρω τίποτα, δεν γνωρίζω τίποτα και δεν ξέρω τι θα κάνω, ειλικρινά. Ας μου προτείνουν πρώτα, να το συζητήσουμε, να το σκεφτούμε. Δεν το βλέπω και εύκολο να αποφασίσω κάτι τέτοιο…».

«Κουβέντες γίνονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εξημέρωσης και αποχαύνωσης, συγγνώμη για την έκφραση. Σε εμένα δεν έχουν γίνει και δεν ξέρω αν θα γίνουν τι θα αποφασίσω.

Έχει τόσους καλούς υποψήφιους η Αιτωλοακαρνανία που η παρουσία η δική μου περιττεύει. Άλλωστε κρίθηκα το 2009 και εκλέχτηκαν πολύ καλύτεροι από εμένα, αλλά δυστυχώς βρίσκονται σε άλλα κόμματα σήμερα. Ε αυτοί που τους ψήφισαν τότε, ας τους ξαναψηφίσουν και τώρα. Δεν θα διεκδικήσω μάλλον την ψήφο τους», δήλωσε στον ρ/σ του Αγρινίου Antenna Star 103.5 ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Ό, τι γράφεται και λέγεται είναι προφανώς αποκυήματα φαντασίας κάποιων ή σκόπιμες διαρροές», κατέληξε ο ίδιος.

Σημειώνεται, πως ο κ. Κατερινόπουλος ήταν υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας το 2009 με το ΠΑΣΟΚ, αλλά και το 2015 με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου.

Κατερινόπουλος «ισοπεδώνει» Δασκαλάκη! «Ύφος ηθοποιού Χόλιγουντ»

«Ο Δασκαλάκης εμφανίστηκε με ύφος ηθοποιού Χόλιγουντ», ανέφερε- εξάλλου- ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τον Μάνο Δασκαλάκη, στο σχόλιό του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, την Τετάρτη (06/04) το απόγευμα.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος:

«Είδαμε έναν θλιμμένο, ταλαιπωρημένο πατέρα με  ύφος ηθοποιού Χόλιγουντ, αυτό έδειξε η εμφάνισή του».

«Μίλησε για αδιάσειστα στοιχεία, μια λέξη νομική», είπε στη συνέχεια ο ταξίαρχος ε.α. και συμπλήρωσε: «Δεν τον κατηγορούν για κάτι, αλλά αυτό το ύφος του κ. Δασκαλάκη δεν φαίνεται το ύφος λυπημένου πατέρα, που αγωνιά να μάθει την αλήθεια… Ήταν μια έτοιμη δήλωση που αποστήθισε και είπε μπροστά στις κάμερες».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατερινόπουλος, Ήμουν, ΠΑΣΟΚ –,katerinopoulos, imoun, pasok –