Κατερίνα Καραβάτου για Φαίη Σκορδά: Η καημένη είναι ζορισμένη, κάθεται εκεί στην εκπομπή και κοιτάει κάτω…

Η παρουσιάστρια του MEGA Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά, στην εκπομπή «After Dark», στο OPEN, στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Παρασκευή 10/06.

Η Κατερίνα Καραβάτου, λοιπόν, προξένησε εντύπωση με όσα είπε-μεταξύ άλλων- για τη συνάδελφό της Φαίη Σκορδά!

Ειδικότερα όπως είπε η Κατερίνα Καραβάτου για τη Φαίη Σκορδά:

«Μου αρέσει να λέω

μόνο καλά πράγματα για τους ανθρώπους, να τους τιμώ. Μου έχεις δείξει παρουσιάστριες πρώτης γραμμής και δεν φαίνεται να λέω κάτι που να είναι αιχμηρό, δεν θέλω.

Φέτος έχουμε κάνει ένα αφιέρωμα στη Φαίη Σκορδά το #FreeFay γιατί είναι καταπιεσμένη βρε παιδί μου. Τη βλέπω που στην εκπομπή κοιτάει κάτω, που πολλές φορές είναι ζορισμένη.

Είμαι πάρα πολύ με τη Φαίη! Όχι ότι δεν συμπαθώ τον Γιώργο, αλλά την καταλαβαίνω 100%. Καημένη κάθεται εκεί… Είμαι πολύ μαζί της».

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε και στην Ιωάννα Μαλέσκου υψώνοντας «ασπίδα» στην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Καραβάτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τώρα αλήθεια εγώ στεναχωριέμαι γιατί δεν μου αρέσει να λέγονται τόσο άσχημα πράγματα ή κάποιον να τον βάζουν και να τον στοχοποιούν με αυτό τον τρόπο όπως την Ιωάννα Μαλέσκου.

Άσχετα αν σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους δεν αρέσει ή αν είναι το στιλ τους. Δεν ξέρω. Δεν μου αρέσει αυτός ο πόλεμος όταν γίνεται. Όχι μόνο στην Ιωάννα αλλά γενικά».

Έχει έρθει από την Κρήτη, έχει κάνει μια προσπάθεια δύο χρόνια στον ΣΚΑΪ και δεν μου αρέσει να λέγεται ότι ‘’δεν θα συνεχίσει’’, ‘’λήγει το συμβόλαιο’’, ‘’δεν την θέλει κανείς’’. Αυτά δεν είναι ωραία πράγματα πια να λέγονται».



Keywords
Τυχαία Θέματα