Κατερίνα Καινούργιου: «Με ποιο δικαίωμα λες τον Θανάση Αλευρά γκέι;» – Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Λάθος μου, ζητώ συγνώμη»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωινό της Τετάρτης (15/5) ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ρωτήθηκε για το επίμαχο σχόλιο που έκανε χθες στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 αναφερόμενος στον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα για την επιλογή τους ως δίδυμο σχολιαστών της φετινής Eurovision.

«Θα

σου το πω ειλικρινά. Γιατί το είπες αυτό χθες; Ειλικρινά στεναχωρήθηκα και σου το λέω με σεβασμό. Το «μαύρος» το λέμε κανονικά αλλά με ποιο δικαίωμα λες τον Θανάση Αλευρά γκέι; Ποτέ δεν έχει μιλήσει ο ίδιος για τη σεξουαλικότητά του», του είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, ζητώντας από τον δημοσιογράφο να επανατοποθετηθεί.

«Αυτό ήταν το φάουλ μου και το μόνο πράγμα για το οποίο απολογούμαι. Ζητάω συγνώμη ξεκάθαρα. Έχει συνδεθεί όμως με τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ως παρουσιαστής του Pride. Η ΕΡΤ τους επέλεξε για έναν διαγωνισμό διαφορετικότητας. Η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός διαφορετικότητας τα τελευταία 10-15 χρόνια», απάντησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Αρχικά ήταν οι όμορφες γυναίκες. Εκτοπίστηκαν από τους γκέι, αυτοί από τους τρανς και μετά οι τρανς από τους άφυλους», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος, προκαλώντας την αντίδραση των παρευρισκόμενων στο πάνελ.

«Τι ομοφοβικά σχόλια είναι αυτά;», ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να παρατηρεί: «Παιδιά, τι ακούω; Τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Πιστεύεις δηλαδή ότι τον Ζερόμ τον πήραν από την ΕΡΤ επειδή είναι μαύρος;».

«Ναι, το πιστεύω», παραδέχθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και οι τόνοι ανέβηκαν ένττονα στο πάνελ της εκπομπής.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατερίνα Καινούργιου, Θανάση Αλευρά, – Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Λάθος,katerina kainourgiou, thanasi alevra, – konstantinos bogdanos, lathos