Καταγγελία για κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών στο ορφανοτροφείο Καλλιθέας: «Έχουμε να δούμε την κορούλα μας 4 χρόνια»

Mια σοκαριστική καταγγελία έκαναν οι γονείς ενός 8χρονου κοριτσιού σε βάρος του νηπιοτροφείου στην Καλλιθέα μέσω της εκπομπής Live News στο MEGA.

«Μου φαίνεται το σπίτι άδειο. Το κρεβάτι άδειο. Το δωμάτιο άδειο. Κλαίω όλη μέρα. Όλη μέρα. Μου λείπει πολύ», δηλώνει η μητέρα του 8χρονου παιδιού, που έχει να δει την κόρη της από τότε που ήταν 4 ετών!

Ο πατέρας της, Διαμαντής Θεοδοσίου αναφέρει ότι μετά από δύο ανώνυμες

καταγγελίες εις βάρος του ίδιου και του γαμπρού του για σεξουαλική κακοποίηση, τους πήραν το παιδί και δεν τους το επέστρεψαν ακόμη κι όταν απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες.

«Όταν ήταν 3,5 ετών έκαναν μια ανώνυμη καταγγελία ότι ο πατέρας βίαζε τη Μαρία… Δεν υπήρχε κανένα στοιχείο και αθωώθηκα με βούλευμα. Εφόσον βγήκε το απαλλαχτικό βούλευμα για εμένα, έρχεται και δεύτερη καταγγελία του γαμπρού μου ότι βίαζε το παιδί», δήλωσε ο ίδιος.

«Το λόγο που το πήραν δεν το γνωρίζω. Αφού αθωώθηκα και εγώ και ο γαμπρός μου δεν υπάρχει κανένας λόγος» συμπλήρωσε.

«Μας πήραν το παιδί στο Τζάνειο και έβγαλε εκεί η ψυχολόγος ότι πρέπει να μείνει στο ίδρυμα γιατί είναι καλύτερα. Επειδή μένουμε σε μικρό χωριό με 20 ανθρώπους σε ένα βουνό – δύο ώρες από τον Πειραιά- και η εισαγγελέας συμφώνησε και πήγαμε δικαστικώς και χάσαμε το παιδί».

Η εισαγγελέας υπέδειξε τότε πως το νηπιοτροφείο Καλλιθέας ήταν το καταλληλότερο περιβάλλον για το μικρό κορίτσι.

Αρχικά η κόρη τους, είχε τακτική επικοινωνία μαζί τους, που είχαν δικαίωμα να την παίρνουν μαζί τους στο σπίτι κάποιες μέρες της εβδομάδας.

«Μας έλεγε ότι φοβόταν, ότι πεινάει ότι δεν είχε κρεβάτι γιατί τον σήκωναν τα μεγαλύτερα παιδιά και αναγκαζόταν κοιμόταν στο πάτωμα. Μας έλεγε ότι η μαγείρισσα τα χτυπούσε με κουτάλα, ότι την έβαζαν τιμωρία σ’ ένα υπόγειο (…) Με έπιανε από εδώ και έκλαιγε αυτή, έκλαιγα κι εγώ. “Δεν θέλω, δεν μ’ αρέσει εκεί μέσα. Μην με πάτε εκεί. Θέλω να πάω σπίτι όχι εκεί”» υποστηρίζουν οι γονείς της.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το ίδιο ορφανοτροφείο το οποίο είχε καταγγείλει και η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, καθώς στα χέρια της είχαν φτάσει επώνυμες καταγγελίες για διεστραμμένες σεξουαλικές ενέργειες, ξυλοδαρμούς αλλά και παράνομες υιοθεσίες.

Όπως καταγγέλλουν οι γονείς της στο LIVE NEWS, κόπηκε κάθε επικοινωνία με το παιδί τους όταν τόλμησαν να καταγγείλουν τα όσα η 8χρονη τους έλεγε για το ορφανοτροφείο.

«Πήγα στην εισαγγελέα και της είπα τα πράγματα που γίνονταν στο ίδρυμα και αντί να διερευνήσει την καταγγελία, με σταμάτησαν και από το να βλέπω το παιδί».

Ο πατέρας καταγγέλλει πως ο λόγος που δεν παίρνει πίσω το παιδί του ενώ έχει αθωωθεί είναι γιατί έχει στηθεί ένα κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών με θύμα και την 8χρονη κόρη του.

Η υπόθεση δικάζεται τον Απρίλιο με τους γονείς να ζητούν να ξαναδούν το παιδί τους μετά από 4 ολόκληρα χρόνια.Keywords
Τυχαία Θέματα