Κασσελάκης: Το 2009 ψήφισα Παπανδρέου, με εξέφραζε – Όσοι νομίζουν ότι είμαι Αμερικανάκι, θα καταλάβουν ότι βρήκαν έναν Κρητίκαρο

Σε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στον Σταύρο Θεοδωράκη και τους «Πρωταγωνιστές» στον Alpha.

Μέσα σε άλλα, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Όπως αποκάλυψε, η γνωριμία τους έγινε από τον τομέα

Διαφάνειας και πιο συγκεκριμένα από τον Μανώλη Καπνισάκη ο οποίος τον σύστησε στον Παύλο Πολάκη και από εκεί στον Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν έχω ίδια γνώμη με τον Τσίπρα, φοβάμαι το σενάριο των δύο ταχυτήτων στην Παιδεία», ξεκαθάρισε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλυψε ότι το 2009 πράγματι ψήφισε ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου. «’Ηταν μία πολύ διαφορετική εποχή…».

«Όσοι νομίζουν ότι σε εμένα βρήκαν ένα Αμερικανάκι, θα καταλάβουν ότι βρήκανε έναν Κρητίκαρο» τόνισε με νόημα.

«Είχα εκφραστεί θετικά για Μητσοτάκη σε σχέση με Άδωνι – Μεϊμαράκη, επικίνδυνος ο Βαρουφάκης» υποστήριξε για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ.



«Είμαι το πιο διαφανές πολιτικό πρόσωπο στην Ελλάδα»



Ακόμη, υποστήριξε ότι θαυμάζει τον Άρη Βελουχιώτη, καθώς όπως είπε είναι μια ιστορική φυσιογνωμία που αξίζει τον σεβασμό. Αποκάλυψε ότι είναι οπαδός του Παναθηναϊκού τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ.

Αναφορικά με το ύφος του Παύλου Πολάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε: «Μπορεί να έχουμε διαφορετικό τρόπο έκφρασης, αλλά και οι δύο εκνευριζόμαστε όταν αισθανόμαστε βαθιά μέσα μας ότι κάποιος κλέβει από τον πλούτο των παιδιών μας, έχω άλλο στυλ από τον Παύλο. Ο Παύλος είναι δυναμικός, προσπαθεί να δώσει φωνή στον κόσμο, μακάρι να το πάλευαν κι άλλοι βουλευτές», σημείωσε.

Σχετικά με το ύψος της καμπάνιας του, «πρέπει να στοίχισε 50.000 μάξιμουμ» δήλωσε, λέγοντας πως «στην Μακρόνησο που πήγα, ο Ναύαρχος μας πήγε», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε μια πολύ «μικρή ομάδα» εθελοντών του που δούλεψαν αφιλοκερδώς όπως ο Μανώλης Καπνισάκης, η Δώρα Αυγέρη και η Θεοδώρα Τζάκρη.

Ακόμη, απάντησε στις αιτιάσεις περί «προϊόντος μάρκετινγκ», «περαστικού» και «φυτευτού» αρνητικά για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, αν και αποφοίτησε από μη κρατικό πανεπιστήμιο, στην Πενσυλβάνια. «Ο Ανδρέας Δρακόπουλος είχε ένα πρόγραμμα στο πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια που αποφοίτησε και ο ίδιος» εξήγησε για τις υποτροφίες στις σπουδές του, για να προσθέσει πως «η προσωπική σχέση έγινε μετά. Γνώρισα έναν πάρα πολύ προσιτό άνθρωπο», για τον κ. Δρακόπουλο.

Τι είπε για το πώς προσλήφθηκε στην Goldman Sachs:



Τι ανέφερε για τον σύντροφό του

«Είμαστε ήδη οικογένεια με τον Τάιλερ. Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν συνάνθρωπο, με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημά σου.

Δύο άνθρωποι που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Εγώ και ο Τάιλερ θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας. Η αγάπη κάνει την οικογένεια, θα θέλαμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια με παρένθετη μητέρα»», εξομολογήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης.



«Είμαι πολύ ευκατάστατος. Έχω μία ευχέρεια, που θεωρητικά δεν χρειάζεται να ξανά δουλέψω στη ζωή μουυ. Αλλά δεν μπορώ να πάρω και σπίτι 4 εκατ. ευρώ» απάντησε σε σχετική ερώτηση.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασσελάκης, 2009, Παπανδρέου, – Όσοι, Αμερικανάκι, Κρητίκαρο,kasselakis, 2009, papandreou, – osoi, amerikanaki, kritikaro