Καρκινοπαθής για «Άλλο άνθρωπο»: «Με χτύπησαν γιατί αηδίασα με το φαγητό που μου πρόσφεραν»

Η μαρτυρία μιας γυναίκας που είναι καρκινοπαθής όταν χρειάστηκε να φάει στον χώρο της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, πραγματικά συγκλονίζει.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η γυναίκα που είναι καρκινοπαθής το φαγητό στην κοινωνική κουζίνα που διαχειριζόταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ήταν άθλιο και όταν διαμαρτυρήθηκε, την χτύπησαν όπως καταγγέλλει στο Live News σήμερα (07/02) στο MEGA.

Όπως

δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ήμουνα καρκινοπαθής. Μου είχανε κόψει το στήθος. Λέω είχα κάνει μαστεκτομή. Είχα στεναχώρια.

Δεν ήθελα να γυρίσω στη Λιβαδειά για να μη με δούνε έτσι. Αισθανόμουν σαν ανάπηρη. Πώς να στο πω. Εεε και μου είπε μια φίλη μου ηθοποιός ‘πάμε στον ”Άλλο Άνθρωπο” να φάμε’ μου λέει. Πήγα, λοιπόν, στον Άλλον Άνθρωπο».

Εν συνεχεία η γυναίκα εξήγησε τα όσα είδε όταν πήγε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα: «Πριν πάω εγώ, πριν πάρω φαγητό να φάω.

Λέω εκεί πέρα. Ήταν εκεί πέρα αυτός ο ….. Λέω μπορώ να πάω στην τουαλέτα σας; Λέει δείξτε της. Όταν πήγα κάτω, λοιπόν, τουαλέτα.

Είδα ένα σούπερ μάρκετ από το Γαλαξία να τελειώνουμε. Είχε τα πάντα μέσα. Έπαθα σοκ. Λέω ‘Παναγία μου τι γίνεται εδώ μέσα; τι είναι όλα αυτά;’. Με όλα αυτά, λοιπόν, που είδα κάτω εγώ όταν πήγα τουαλέτα. Γιατί η τουαλέτα είναι μέσα στο super market τους υποτίθεται.

Μιλάμε τώρα για τον Κεραμικό. Για τον Κεραμικό μιλάμε. Λοιπόν, μέσα στο χώρο της τουαλέτας, περνάς από όλο το super market που τότε ήτανε σας λέω ανώτερο από όλα τα super market που έχω δει.

Όλα αυτά που είχε εκεί μέσα. Δηλαδή θυμάμαι τώρα τι να σας πω και παιδικές τροφές θυμάμαι. Και κρέμες. Και υδρομάντηλα, σαμπουάν, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σαλάμια, κασέρια, τενεκέδες με τυριά. Θυμάμαι ότι ήτανε πλήρες.

Ανεβαίνω απάνω, λοιπόν. Λέω μπράβο σας. Πάρα πολύ ωραία είναι όλα εδώ πέρα».Αναφορικά με το φαγητό που της προσφέρθηκε ανέφερε:

«Άσχετη τελείως εγώ και μου δίνουν ένα κλειστό φαγητό να φάω. Το ανοίγω και έχω κάνει και μαγείρεμα παλιότερα στη Γερμανία.

Τι να δω; Νερόβραστες πέννες, ούτε καν καμένες, με δύο μπαχάρια, όπως σας τα λέω, δύο μπαχάρια μαύρα.

Και μια καυτερή πιπεριά. Λέω Παναγία μου τι φαγητό είναι αυτό; Έλα φάε και μη μιλάς μου λέει η φίλη μου και μου έδωσε και ψωμί. Τι να κάνω και εγώ τώρα.

Επειδή με έβλεπε και ο κόσμος και έβλεπα και τους άλλους να τρώνε το έφαγα, αλλά κατευθείαν πήγα στη γωνία και το έκανα εμετό. Μιλάμε ‘έσπασε’ το στομάχι μου κατευθείαν».

Στο πώς αντιμετωπίστηκε όταν εξέφρασε τα παράπονα για το φαγητό που έφτιαξαν η περιγραφή της είναι χαρακτηριστική, καθώς μεταξύ άλλων λέει ότι δέχθηκε κλωτσιές.

«Και γύρισα πίσω και άρχισα να τους βρίζω τόσο τρισάθλια. Με πιάσανε τόσα νεύρα. Και άρχισα να λέω ό,τι σου λέω. Είστε γεμάτοι από κάτω και δίνετε … να φάει ο κόσμος.

Και δεν ντρέπεστε λίγο και τα λοιπά. Και με αρχίσανε στις κλωτσιές, στην αρχή ένας άγνωστος, χοντρός. Ναι, ναι, με χτύπησε. Μετά ούρλιαζε αυτός διώξτε τη από εδώ.

Με έσπρωχνε και ήτανε και μια ξανθιά. Λοιπόν, και ούρλιαζε και αυτήν ότι είμαι αχάριστη και κάτι τέτοια. Τέλος πάντων εγώ τους έφτυσα κιόλας και έφυγα.

Ο χοντρός με χτύπησε κλωτσιές. Αυτός που είναι ο ‘Άλλος Άνθρωπος’ με έσπρωχνε, γιατί εγώ είχα πάρα πολλά νεύρα. Όταν με πιάνουν, με πιάνουν πολλά νεύρα.

Μου ερχότανε σαν αδικία, όχι ότι εγώ δεν έχω αμαρτίες. Τέλος πάντων, μου ερχότανε μεγάλη αδικία. Και πήγαινα όλο προς τα πάνω τους. Πώς να το πω. Και αυτή η ξανθιά φώναζε διώξτε την. Και αυτός ο ‘Άλλος Άνθρωπος’ με έσπρωξε».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καρκινοπαθής, Άλλο,karkinopathis, allo