Καλλιάνος: Ο Τσίπρας είναι πολιτικός ζογκλέρ, τάζει και δεν κάνει – Ο Ανδρουλάκης παραμένει χλιαρός

Ο κ. Καλλιάνος μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Είναι ξεκάθαρα μια παράνομη εισβολή από τους Ρώσους, μια εισβολή η οποία είναι αντίθετη με τους κανόνες του διεθνούς δικαίου, μια κατάσταση έκρυθμη η οποία έχει δημιουργηθεί εκεί, η οποία έχει φέρει πολλά άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο χρονικό διάστημα με θανάτους αμάχους που δεν φταίνε σε τίποτα. Η στάση από τον Πούτιν είναι απρόβλεπτη, αψυχολόγητη. Βλέπουμε ότι γίνονται προσπάθειες από την πλευρά των Ουκρανών ώστε να βρεθούν τα σημεία εκείνα τα οποία μπορούν να εναρμονιστούν οι κινήσεις το επόμενο χρονικό

διάστημα των δύο πλευρών. Τράβηξε πάρα πολύ αυτή η ιστορία.

Ο Πούτιν πρέπει να καταλάβει ότι αυτό που κάνει είναι εντελώς παράνομο.

Για το ενδεχόμενο επισιτιστικής κρίσης: Δεν θα πρέπει να ανησυχούν οι Έλληνες πολίτες ασφαλώς ως προς την διαθεσιμότητα των προϊόντων στα σούπερ μάρκετ. Όμως πρέπει να πάρουμε κι εμείς τις αποφάσεις μας , πρέπει να δούμε κι εμείς τι πρέπει να κάνουμε, έτσι ώστε αν δούμε ότι επιδεινωθεί κι άλλο η κατάσταση, και πράγματι υπάρχει πιθανότητα να επιδεινωθεί και να υπάρξει έλλειψη προϊόντων πρέπει να παρθούν αποφάσεις για να αναχαιτιστεί αυτό το ενδεχόμενο. Μέχρι στιγμής πάμε πάρα πολύ καλά.

Για τα σενάρια εκλογών: Με το που εκλέγεται μια νέα κυβέρνηση έχουνε κάποιοι τις πληροφορίες ότι το επόμενο εξάμηνο πάμε σε εκλογές και ποτέ δεν πάμε σε εκλογές. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο απρόοπτο που να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές εν μέσω πανδημίας, εν μέσω οικονομικής κρίσης, εν μέσω πολέμου. Καλό θα ήταν ο κ. Τσίπρας και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να κοιτάξουν και λίγο το καλό της χώρας, και να μην τάζουν στους ψηφοφόρους τους ότι θα γίνουν εκλογές. Δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές. Δεν θα νικήσουν καταρχάς στις εκλογές. Αυτή την στιγμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλείται να διαχειριστεί ταυτόχρονα 4-5 κρίσεις, το οποίο δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν από κάποιον πρωθυπουργό της χώρας.

Η Νέα Δημοκρατία έχει υποστεί μια μικρή δημοσκοπική πτώση. Λογικό είναι αυτό όταν έχει φθορά μια κυβέρνηση και όταν έχει να αντιμετωπίσει τέτοιες κρίσεις που οδηγούν σε προβλήματα οικονομικά. Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές οι Έλληνες πολίτες θα καταλάβουν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από την Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Τσίπρας είναι πολιτικός ζογκλέρ, έταζε αλλά δεν έκανε πράξεις.

Ο κ. Ανδρουλάκης μέχρι στιγμής κάνει ήπιες παρεμβάσεις, χωρίς να δίνει ιδιαίτερα στοχευμένες προτάσεις, χωρίς να δίνει ιδιαίτερο στίγμα. Όσο παραμένει χλιαρός τόσο θα διατηρεί αυτά τα ποσοστά.

Για την πανδημία και την περιπέτεια του για τον κορονοϊό: Έχουμε ξεχάσει όλοι μας τι σημαίνει να βλέπεις έναν φίλο στο δρόμο και να τον χαιρετάς με χειραψία. ‘Ολοι φοβόμαστε.

Δεκαπέντε μέρες έχουν περάσει, μέχρι τις 13 μέρες ήμουν θετικός, δύο μέρες τώρα βγαίνω αρνητικός, μου έχει παραμείνει το μπούκωμα, ο λαιμός μου ακόμη πονάει, δεν είμαι πολύ καλά. Αν κουραστώ λίγο παραπάνω, νιώθω μια τεράστια κόπωση που δεν την ένιωθα πριν, παρόλο που είμαι τριπλά εμβολιασμένος γιατί φοβόμουν πάρα πολύ γιατί είχε αρρωστήσει όλη η οικογένεια μου και το πέρασαν όλοι δύσκολα.

Παρόλο που είχαμε την μετάλλαξη Όμικρον, το να έχεις πέντε μέρες 38,5- 39 πυρετό, κόπωση, πόνο στα κόκαλα, μπούκωμα, λαιμό, να μην έχεις διάθεση, να κοιμάμαι όλη μέρα σε έναν καναπέ, να μετράω τον κορεσμό οξυγόνου, έπεφτε, ήμουν σε μια οριακή κατάσταση για να νοσηλευτώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα