Κακοκαιρία: Σε ποιες περιοχές δεν θα ανοίξουν τα σχολεία

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα (29/01) και για τρεις μέρες τα σχολεία στο Μαντούδι της Εύβοιας, ενώ λόγω της κακοκαιρία πολλές σχολικές μονάδες θα ανοίξουν μια ώρα αργότερα.

Από σήμερα έως την Τετάρτη (31/01) τα σχολεία στον Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, λόγω της κακοκαιρίας που θα πλήξει την περιοχή. Κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία των

Στροπώνων (Νηπιαγωγείο και Δημοτικό) και της Στενής (Νηπιαγωγείο-Δημοτικό-Γυμνάσιο), μετά από απόφαση των τοπικών Αρχών, λόγω της κακοκαιρίας.

Ειδικότερα, το υπουργείο Παιδείας έχει ενημερώσει ότι όσα σχολεία μείνουν κλειστά, τότε τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν κανονικά αλλά με τηλεκπαίδευση.

Παράλληλα, τα μαθήματα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας και του Δήμου Αμυνταίου θα ξεκινήσουν μία ώρα αργότερα, μετά από απόφαση των δημάρχων. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

Κλειστά θα παραμείνουν επίσης: το 2ο Δημοτικό Παλλήνης, το 1ο Γυμνάσιο Παλλήνης και το 1ο Λύκειο Παλλήνης λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος.

Οι δήμοι και οι περιφέρειες βρίσκονται σε επιφυλακή και μέσα στις επόμενες ώρες θα αποφασιστεί εάν και πού θα παραμείνουν τα σχολεία κλειστά ή θα λειτουργήσουν με καθυστέρηση μίας ή 2 ωρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κακοκαιρία,kakokairia