Κακοκαιρία Daniel: Με βάρκες απεγκλωβίζουν πολίτες στον Βόλο

Η κακοκαιρία Daniel σφυροκοπά τον Βόλο. Ήδη ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ένας ακόμα αγνοείται, η πόλη είναι σε «lockdown», δρόμοι, σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν.

Ακόμα και βάρκες επιστρατεύθηκαν από τις δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να απεγκλωβιστούν πολίτες και εργαζόμενοι από το κέντρο του Βόλου.

Ο απεγκλωβισμός εργαζομένων και πολιτών που βρίσκονταν στο κτίριο του ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΗ

στην οδό Λαρίσης έγινε με βάρκες, προκειμένου να μεταφερθούν με ασφάλεια και να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Το νοσοκομείο της πόλης γέμισε νερά στο δεύτερο υπόγειο, όπου στεγάζονται η τεχνική υπηρεσία, το γκαράζ και τα λεβητοστάσια.

Όπως έγινε γνωστό, οι προγραμματισμένες χημειοθεραπείες, 18 στον αριθμό, έχουν επαναπρογραμματιστεί για αύριο, καθώς τα φάρμακα που χρησιμοποιούνταν βρίσκονταν στο υπόγειο.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης που συνεχίζεται στο ΓΝ Βόλου, πλημμύρησε το δωμάτιο που πραγματοποιείται η διύλιση των φαρμάκων της χημειοθεραπείας, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν σήμερα οι προγραμματισμένες θεραπείες (18), οι οποίες θα πραγματοποιηθούν αύριο κανονικά, με το εφεδρικό μηχάνημα που διαθέτουμε (Από δωρεά του ΔΟΜ διεθνής οργανισμός μετανάστευσης)».

Υπερχείλισε ο χείμαρρος Κραυσίδωνας
Ο χείμαρρος Κραυσίδωνας σε πολλές περιοχές έχει ξεχειλίσει και τα νερά πλημμυρίζουν δρόμους, καταστήματα και ισόγεια κατοικιών στη Χιλιαδού, το Οινόπνευμα, στους Αγίους Αναργύρους, την Νεάπολη και τα Παλαιά.

Στην οδό Ιερολοχιτών κόσμος έχει καταφύγει σε ανώτερους ορόφους κατοικιών αφού τα ισόγεια έχουν πλημμυρίσει και ζητούν βοήθεια από την Πυροσβεστική.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κακοκαιρία Daniel, Βόλο,kakokairia Daniel, volo