«Ήταν φρικτό αυτό που έζησα»: Συγκλονίζει ο εγκαυματίας στα Μάλια

Έχουν περάσει 15 ημέρες  από τότε που ο 22χρονος Βαγγέλης υπέστη σοβαρά εγκαύματα από καυτό λάδι, σε επιχείρηση στα Μάλια της Κρήτης.

Σε όλο αυτό το διάστημα δεν έχει ληφθεί καμία σοβαρή πρωτοβουλία, από την μεριά της επιχείρησης, σε ότι αφορά την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ή την κάλυψη των εξόδων του 22χρονου.

Ενδεικτικά είναι τα όσα είπε στο Mega η μητέρα του Βαγγέλη, η οποία ανέφερε ότι «δεν έχει γίνει το παραμικρό από την μεριά της επιχείρησης,

το μόνο που με ενημέρωσε ο δικηγόρος μου σήμερα, ότι αύριο πρέπει να είμαστε Ηράκλειο, να περάσουμε από την Επιθεώρηση Εργασίας να καταγγείλει το παιδί το γεγονός».

Συνέχισε λέγοντας ότι «δεν έχει μπει τίποτα, ούτε σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τα χρήματα που μας εγγυήθηκαν ότι θα μπουν. Ούτε στο παιδί κάτι, ούτε κάποια τηλέφωνα, ούτε κάποια πρόσληψη. Δεν έχει πάρει κανένας, ούτε από ανθρωπιά «να μου πουν τι κάνει το παιδί σου».

Συγκλονιστικά είναι και τα όσα διηγήθηκε ο 22χρονος: «Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγω με έβαλαν στο ψυγείο εκεί πέρα. Δεν μπορώ να καταλάβω και εγώ ο ίδιος.

Σε έναν χώρο με πάρα πολλά μικρόβια και μάλιστα πολύ επικίνδυνα. Πολύ επικίνδυνες αρρώστιες. Παρόλο που ο συγκεκριμένος όροφος που με έβαλαν είχε και κρύα κουζίνα και ήταν πιο καθαρή κατά τη γνώμη μου.

Παράλληλα, τόνισε «με το που ένα έγκαυμα, με το που έρθει σε επαφή με τον ήλιο, πονάω πάρα πολύ. Προτιμότερο είναι να βγαίνω με τη δύση του ήλιου και αυτό με γάζες. Και πραγματικά ευχαριστώ το Θεό που δεν έγινε κάτι χειρότερο. Πραγματικά, η αλήθεια ήταν ότι βίωσα κάτι πολύ φρικτό».

Ο 22χρονος περιγράφοντας το περιστατικό ανέφερε ότι «ήμουν στην κουζίνα γιατί βγάζαμε μπουφέ και μου δόθηκε εντολή να μεταφέρω μια κατσαρόλα με καυτό τηγανόλαδο. Όταν ξεκίνησα, λάδι τινάχτηκε στο χέρι μου και ένιωσα τη θερμοκρασία, άρχισε να με καίει. Μετά το άφησα στο πάτωμα στην κουζίνα και με το που ήρθε σε επαφή η κατσαρόλα με το πάτωμα τινάχτηκε μεγάλη ποσότητα καυτού λαδιού στο πρόσωπο και τα χέρια μου και ένιωσα αφόρητους πόνους».



Keywords
Τυχαία Θέματα