Ιωάννινα: Επεισόδια και ξύλο κατά την προσαγωγή των συλληφθέντων για την οπαδική συμπλοκή – Τούς επιτέθηκαν οπαδοί του ΠΑΣ

Μεγάλη ένταση επικράτησε κατά την προσαγωγή των 6 από τους 8 συλληφθέντες στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων το πρωί της Κυριακής (09/04) για την αιματηρή οπαδική συμπλοκή που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (07/04)στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων.

Ειδικότερα, συγκεντρωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννενα τους επιτέθηκαν πετώντας τους μπουκάλια με νερό και καφέδες, ενώ δεν έλειψαν και οι χειροδικίες σε βάρος τους καθώς η αστυνομική παρουσία δεν ήταν ισχυρή.

Οι οπαδοί φώναζαν συνθήματα, όπως, «δολοφόνοι, γ@@ τον Ολυμπιακό

σας, δεν θα ξεχαστεί».



Δύο άτομα νοσηλεύονται φρουρούμενα. Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας ενός 30χρονου ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Και οι 8 συλληφθέντες κατηγορούνται για συμπλοκή και παράβαση του Νόμου για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό, ενώ οι 4 από αυτούς και για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις του Νόμου περί όπλων.

Εξάλλου, όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, 3 αυτοκίνητα κλείνουν το δρόμο σε ένα άλλο όχημα.

Οι επιβαίνοντες σε αυτά βγαίνουν έξω και επιτίθενται στα 4 άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο που ακινητοποιήθηκε. Αφού τους ξυλοκόπησαν τράπηκαν σε φυγή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιωάννινα, Επεισόδια, – Τούς, ΠΑΣ,ioannina, epeisodia, – tous, pas