Ιωάννα Κολοβού: Προσωρινή αναστολή στην έξωση της δημοσιογράφου για χρέος 15.000 ευρώ- Κινητοποίηση έξω από το σπίτι της

Aντιδράσεις προκάλεσε η προσέλευση δικαστικού κλητήρα στο σπίτι της συνεργάτιδας του Μίκη Θεοδωράκη Ιωάννας Κολοβού στα Άνω Ιλίσια, με στόχο να εκτελέσει κατάσχεση για χρέος 15.000 ευρώ.

Ο δικαστικός επιμελητής κάλεσε τις αστυνομικές δυνάμεις να εκτελέσει την κατάσχεση που έχει διαταχθεί για χρέος 15.000 ευρώ σε πιστωτικές κάρτες, ενώ μαζί του είχε και κλειδαρά.

Την ίδια ώρα έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού

είχαν συγκεντρωθεί μέλη συλλογικοτήτων, που έβαλαν μπλόκο στην είσοδο του δικαστικού επιμελητή.

Η δημοσιογράφος ζήτησε από τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων να μεταφέρει το αίτημά της η κατάσχεση να παραταθεί για διάστημα 3-4 μηνών.

«Και μόνη μου να είμαι, δεν θα πάρουν τα κλειδιά, δεν θα ανοίξω» διαμηνύει από την πλευρά της η Ιωάννα Κολοβού η οποία κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της για χρέη σε σε πιστωτικές κάρτες.

Μετά από πολύωρη ένταση έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου στα Άνω Ιλίσια, η διαδικασία της έξωσης ανεστάλη προσωρινά, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του Ιουλίου.

Η συνταξιούχος δημοσιογράφος και επί 40 χρόνια συνεργάτιδα του Μίκη Θεοδωράκη αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και έχει γιο στο φάσμα του αυτισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα