Η πικρία του Θοδωρή Ρουσόπουλου για τον Κώστα Καραμανλή: «Αχρείαστη η ανακοίνωσή του για δήλωσή μου»

Την πικρία του για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ, Θοδωρής Ρουσόπουλος, σε συνέντευξή του στο MEGA.

Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος αποκάλυψε και για το πόσο τον ενόχλησε η δήλωση από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, με αφορμή τα όσα είπε για τον παραιτηθέντα υπουργό Κώστα Καραμανλή μετά τα Τέμπη.

«Αγαπώ και εκτιμώ τον Κώστα Καραμανλή. Με εμπιστεύτηκε και δεν το ξεχνώ. Με στεναχώρησε η ανακοίνωση για δήλωση μου από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού,

ήταν παράδοξη και αχρείαστη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τα όσα πέρασε στην πολιτική, ανέφερε: «Έχω υποστεί 4.000 ώρες καθημερινής δυσφήμισης επί μήνες. Η λάσπη πάντα κάτι αφήνει. Δεν λύγισα καθόλου ψυχολογικά από τον πόλεμο που δέχτηκα, οι φίλοι μου πίστευαν ότι κάτι έχω πάθει. Πίστευα ακράδαντα ότι θα έρθει η ηθική δικαίωση. Το κατάφερα και το ξεπέρασα.

Τη βραδιά που επρόκειτο να παραπεμφθώ στο ειδικό δικαστήριο, δεν έμεινα να μάθω την απόφαση της Βουλής, πήγα και κοιμήθηκα. Έφυγα 10 χρόνια από την πολιτική και ο κόσμος μου έλεγε όταν επέστρεψα, πόσο αδικήθηκα. Δεν με εκνευρίζουν τα σημαντικά, με εκνευρίζουν τα ασήμαντα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Keywords
Τυχαία Θέματα