«Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, το απέδειξα και πάλι» δηλώνει η 39χρονη Ντρισμπιώτη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία στίβου την ημέρα που κατέκτησε η ελληνίδα πρωταθλήτρια το χάλκινο μετάλλιο ανέφερε στην φωτογραφία της ότι η ηλικία (γεννημένη το 1984) είναι απλά ένας αριθμός.

«Είναι! Το απέδειξα για ακόμη μια φορά. Είμαι πολύ χαρούμενη που στην ηλικία μου μπορώ και αγωνίζομαι σε τόσο υψηλό επίπεδο. Όντως είναι ένας αριθμός. Το είδαμε και εμείς το είδαν και αυτοί που είναι ειδήμονες του χώρου. Είμαι χαρούμενη που μπορώ να παρακινώ

ανθρώπους που είναι στην ηλικία μου να τρέχουν» υπογραμμίζει η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Όσο για το πως φανταζότανε πριν από 5 χρόνια την αθλητική της καριέρα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης απάντησε: «Μπορεί και τελειωμένη… Δεν πίστευα ότι μπορώ να φτάσω ποτέ σε αυτό το επίπεδο. Δεν ήξερα τα όρια μου. Δεν ήξερα αν μπορώ να δουλέψω τόσο πολύ σκληρά. Δεν ήξερα αν θα βρεθώ με τους κατάλληλους ανθρώπους για να με φτάσουν εδώ που με φτάσανε και ευχαριστώ πολύ για αυτό. Χαίρομαι πάρα πολύ που μπόρεσα και απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να είμαι εδώ και αξίζω να είμαι εδώ».

«Παίρνοντας δύο μετάλλια όπως όλοι οι αθλητές θέλουμε το επόμενο βήμα. Ένα βήμα πολύ μεγαλύτερο να είσαι στην παγκόσμια κλάση πια μέσα στα μετάλλια. Είναι πολύ δύσκολο να διακριθείς μετά από δύο Ευρωπαϊκά μετάλλια γιατί υπάρχει η πίεση. Ομως εγώ είμαι της άποψης να δουλεύω ακόμη πιο πολύ. θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου ότι πέτυχα έναν στόχο μπορώ να πετύχω και τον επόμενο. Δούλεψα πάρα πολύ σκληρά. Πάρα πολλές ώρες μοναξιάς, έφυγα από το σπίτι μου πολύ καιρό. Κάνοντας προπόνηση πρωί απόγευμα, επτά ημέρες την εβδομάδα για να πετύχω αυτό που πέτυχα εδώ» λέει ακόμη η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα