Η Γιουβέντους ξεκαθάρισε πως δεν γνώριζε τίποτα για την «υπόθεση Φατζόλι» και τον φερόμενο στοιχηματισμό του

Η Γιουβέντους πήρε θέση με επίσημη ανακοίνωσή αναφορικά με την υπόθεση του Νικολό Φατζόλι και τον φερόμενο στοιχηματισμό του και την εμπλοκή του στο σκάνδαλο που έχει ταράξει τα νερά στο ιταλικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 24ωρα.

Ο νεαρός άσος της «βέκια σινιόρα» φαίνεται πως έχει παραδεχτεί ότι έπαιζε στοίχημα, αλλά ποτέ σε αγώνες της ομάδα του, τονίζοντας πως είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί με τις αρχές, ώστε να γίνουν γνωστοί όλοι εμπλεκόμενοι και ο ίδιος να τύχει καλύτερης μεταχείρισης όσον αφορά την ποινή που θα του επιβληθεί.

Απαντώντας σε σημερινά

(13/10) δημοσιεύματα, πως η Γιουβέντους γνώριζε καιρό τη «δράση» του Φατζόλι, η διοίκηση των «μπιανκονέρι» διέψευσε κατηγορηματικά κάθε τέτοια πληροφορία και υπογράμμισε πως βρίσκεται σε επικοινωνία με την εισαγγελία.

«Αναφορικά με τα όσα αναφέρθηκαν από ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης, η Γιουβέντους διευκρινίζει ότι μόλις ενημερώθηκε για την είδηση πιθανής εμπλοκής του μέλους της Νικολό Φατζόλι στο θέμα του στοιχήματος, επικοινώνησε αμέσως και έγκαιρα με την Ομοσπονδιακή Εισαγγελία της FIGC», ανέφερε στην επίθεση θέση της η «Γιούβε».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιουβέντους, Φατζόλι,giouventous, fatzoli