Η Εθνική Νιγηρίας ενοχλήθηκε από τη φωτογραφία του Γιάννη με τα αδέρφια του, «βγάζοντας χολή»!

Ενόχληση λόγω… ζήλειας εξέφρασε μέσα από τα social media η εθνική ομάδα μπάσκετ ανδρών της Νιγηρίας για την ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τα αδέρφια του, με φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται, πως ο Γιάννης ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τα αδέλφια του, Θανάση, Κώστα, Άλεξ, με τη νέα εμφάνιση

της εθνικής ομάδας της Ελλάδας και έγραψε στα Αγγλικά: «Ευλογημένος που το κάνουμε αυτό μαζί».

Blessed to be able to do this together pic.twitter.com/2Wz1uqf7fO

— Giannis Antetokounmpo (@Giannis_An34) August 5, 2022

Αυτό-φαίνεται πως- ενόχλησε τους Νιηγηριανούς και συγκεκριμένα την εθνική ανδρών τους, οι οποίοι απάντησαν ειρωνικά στον Γιάννη, θέλοντας μάλλον να εννοήσουν πως έπρεπε να παίζουν για την Εθνική Νιγηρίας γιατί εκεί γεννήθηκαν!

Ανέβασαν, λοιπόν, μια φωτογραφία με ένα παιδάκι να κοιτά με απορία και στη  συνέχεια  έβαλαν τα στιγμιότυπα από το παιχνίδι του Προολυμπιακού τουρνουά του 2012 στο Καράκας, όπου οι Νιγηριανοί απέκλεισαν την Ελλάδα με 79-80 και έγραψαν: «Τυχαία βρήκαμε αυτά τα στιγμιότυπα. Η Νιγηρία νίκησε την Ελλάδα το 2012 στο Προολυμπιακό».

https://t.co/ATXS8nJcRc pic.twitter.com/MWaYRrmMvy

— D’Tigers | Nigeria Basketball (@NigeriaBasket) August 6, 2022

Δεν σταμάτησαν όμως εκεί και έγραψαν σε νέα αιχμηρή ανάρτηση στο Twitter, προκαλώντας αντιδράσεις και λεκτικές αψιμαχίες μεταξύ χρηστών του twitter:

«Τέλος πάντων, από τη στιγμή που είσαι εκεί, τα πραγματικά παιδιά της Νιγηρίας επιστρέφουν στις 25 Αυγούστου με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σιγουρέψου ότι θα μας παρακολουθήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα