Η Έφη Αχτσιόγλου απαντά στα σεξιστικά σχόλια για την εμφάνισή της- Στο πλευρό της ο Γεωργιάδης

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, απάντησε στα σχόλια που έγιναν για την εξωτερική της εμφάνιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα σχόλια έγιναν με αφορμή ένα βίντεο, στο οποίο η Έφη Αχτσιόγλου επέκρινε την κυβέρνηση για τα επιδόματα για τα καύσιμα.

«Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά», υπογράμμισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει», συνέχισε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μεταξύ άλλων και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, την στήριξε δημόσια, λέγοντας πως «έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι νομίζει».

Δείτε την ανάρτησή του:

«Την κα @E_Achtsioglou όπως και την κάθε άλλη κυρία στην πολιτική, την σχολιάζουμε για όσα λέει και πρεσβεύει αλλά όχι για την εμφάνιση της. Έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι νομίζει. Εδώ είμαστε Δύση και αυτά τα έχουμε λύσει προ πολλού ευτυχώς!», έγραψε στο twitter.

Την κα @E_Achtsioglou όπως και την κάθε άλλη κυρία στην πολιτική, την σχολιάζουμε για όσα λέει και πρεσβεύει αλλά όχι για την εμφάνιση της. Έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι νομίζει. Εδώ είμαστε Δύση και αυτά τα έχουμε λύσει προ πολλού ευτυχώς!

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) June 22, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα