Η αίσθηση για την απόφαση Σλούκα και η παράμετρος «Αγγελόπουλοι»

Η Δευτέρα, 3 Ιουλίου, είναι μια ακόμη μεγάλη μέρα για τον μπασκετικό Ολυμπιακό και τους φίλους του. Τα μαντάτα του Σαββάτου δεν ήταν καλά μετά την απόφαση του Σάσα Βεζένκοφ να βγάλει την «ερυθρόλευκη» φανέλα για να βάλει αυτή των Σακραμέντο Κινγκς στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ!

Μεγάλη απώλεια αφού ο Μπαρτζώκας τη νέα σεζόν δεν μπορεί να υπολογίζει στον πολυτιμότερο της περασμένης σεζόν.

Όμως αυτό έγινε, πάει, το… ποτάμι δεν γυρίζει

πίσω. Στον Πειραιά δεν επιθυμούν σε λιγότερο από 48 ώρες να κουνήσουν μαντίλι σε έναν ακόμη υπέρ πολύτιμο παίκτη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ένα γρανάζι που δύσκολα μπορεί να αντικατασταθεί.

Εναν εμβληματικό αρχηγό. Ο Κώστας Σλούκας αποφασίζει. Μάλλον τις ώρες που γράφονται αυτές οι γραμμές ήδη έχει αποφασίσει κι απλά ενώπιων των προέδρων του Ολυμπιακού θα την ανακοινώσει. Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος θα μάθουν πρώτοι τι αποφάσισε ο Σλούκι Λουκ ώστε να ξέρουν πως θα πορευτούν την επόμενη μέρα στο… μεγάλο λιμάνι της χώρας.

Οποιαδήποτε προγνωστικά τούτη την στιγμή μοιάζουν παρακινδυνευμένα, αφού κανείς δεν είναι στο μυαλό του Σλούκα. Ή τουλάχιστον ο υπογράφων σίγουρα. Προφανώς και μια αίσθηση υπάρχει από όλα όσα ακούσαμε και διαβάσαμε τις προηγούμενες μέρες.

Ο άσος της Εθνικής έχει παράπονα από τον χρόνο που πήρε φέτος από τον Γιώργο Μπαρτζώκα με τις σχέσεις των δύο να μοιάζουν ψυχραμένες. Ακόμη και οι δηλώσεις που έγιναν σε πανηγυρικές στιγμές μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν έδειξε ότι μπορεί να γεφυρώσει το χάσμα.

Αρα ίσως το αντίο του Σλούκα πιθανότατα να μοιάζει πιο… σίγουρο ποντάρισμα από το «μένω». Όμως υπάρχει και η παράμετρος Αγγελόπουλοι.

Με αυτούς θα μιλήσει το βράδυ της Δευτέρας ο Σλούκας. Αυτοί τον ξέρουν, αυτός τους ξέρει. Δεδομένος ο αμοιβαίος σεβασμός. Μένει να δούμε αν όλο αυτό μπορεί να σημάνει και… ανατροπή σκηνικού!

Keywords
Τυχαία Θέματα