Η ΑΕΚ κι ο Λιβάι Γκαρσία με φόρα από πέρσι!

Σε διάφορες αναλύσεις που γίνονται αυτές τις ημέρες σε sites ή εφημερίδες ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν, όλοι καταλήγουν σε ένα πράγμα.

Πως στην ΑΕΚ ανήκει η… pole position για το νέο πρωτάθλημα.

Σε απλά ελληνικά δηλαδή η Ένωση είναι αυτή που θα ξεκινήσει ως το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα, το οποίο άλλωστε κατέκτησε και πριν από περίπου 2 μήνες.

Άδικο δεν έχουν αν ρίξει κανείς μια ματιά τόσο στα ρόστερ των ομάδων του Big-5, αλλά και στην

αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται κατά την περίοδο της προετοιμασίας. Σύμφωνοι.

Τα φιλικά δεν είναι το πιο ασφαλές κριτήριο για το τι ομάδες θα δούμε σε μερικές εβδομάδες στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας, αλλά προφανώς και μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Αρχικά από τους προπονητές και εν συνεχεία από όλους όσοι ασχολούνται και λατρεύουν το ποδόσφαιρο.

Η ΑΕΚ ξεκάθαρα δείχνει πιο έτοιμη από όλους τους αντιπάλους της και δεν είναι κάποιο είδους ποδοσφαιρικού θαύματος. Υπάρχει εξήγηση και είναι απολύτως λογική.

Ο Δικέφαλος πιάνει το νήμα από εκεί που το άφησε στο φινάλε μιας άκρως πετυχημένης σεζόν. Είναι μια έτοιμη ομάδα. Με προπονητή, με γεμάτο ρόστερ, δουλεμένη από πέρσι και πλέον μόνο πινελιές βάζει ο Αλμέιδα για να την κάνει ακόμη καλύτερη.

Ακόμη και οι Πινέδα και Άμραμπατ που έμοιαζαν φευγάτοι και δύσκολες περιπτώσεις ανανέωσαν και συνεχίζουν, ενώ όπως φάνηκε και από το φιλικό με την Σαχτάρ ο Λιβάι Γκαρσία είναι σε δαιμονισμένη φόρμα.

Την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός και κυρίως ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ψάχνονται μεταγραφικά αφού… χτίζονται από την αρχή. Κάτι που σημαίνει περισσότερος χρόνος για το μοντάρισμα.

Αυτή είναι λοιπόν η προφανής εξήγηση γιατί η ΑΕΚ θεωρείται, στα χαρτιά τουλάχιστον, φαβορί και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Διαφωνεί κανείς;

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία,aek, livai gkarsia