Γκάζι: Σε σοβαρή κατάσταση τα δύο αδέλφια από την Κρήτη που πυροβολήθηκαν στο κεφάλι έξω από κλαμπ

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν λίγο πριν τις 7 το πρωί έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι στην οδό Ιάκχου, με τρία άτομα συνολικά να έχουν τραυματιστεί, οι δύο πιο σοβαρά, και να έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι τρεις άντρες, εκ των οποίων οι δύο αδέρφια, ηλικίας 33,28 και 24 διασκέδαζαν στην περιοχή με αφορμή μπάτσελορ πάρτι.

Λίγο πριν τις 7 π.μ, και οι τρεις τους βρέθηκαν στο στόχαστρο πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν, έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην οδό Ιάκχου. Μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» με τον έναν μάλιστα

σοβαρά, καθώς φέρει τραύμα στο κεφάλι όπως μετέδωσε το Mega.

Τι συνέβη

Οι  πληροφορίες ανέφεραν πως ένα μαύρο τζιπ σταμάτησε έξω από το μαγαζί  και άρχισε να πυροβολεί και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Ο δράστης φέρεται να λογομάχησε με τους 3 άνδρες και έπειτα άνοιξε πυρ. Στο σημείο βρέθηκαν 4 κάλυκες ενώ άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του τζιπ.

Την ίδια ώρα το σημείο έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι Αρχές αναμένεται να πάνε στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» για να πάρουν κατάθεση από τα θύματα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν πως στόχος ήταν το εν λόγω μαγαζί, ωστόσο τώρα εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

«Άκουσα έξι πυροβολισμούς. Έγινε χαμός. Δύο ασθενοφόρα πέρασαν», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Ο ένας εκ των δύο αδελφών, ο 31χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Γ. Γεννηματάς».

Τα άλλα δύο άτομα, ο 28χρονος αδερφός του 31χρονου και ένας άλλος 27χρονος νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Δεν αποκλείεται και τα άλλα δύο άτομα να χρειαστεί να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση. Στο νοσοκομείο φτάνουν συγγενείς και φίλοι των τραυματιών.

«Τρώγανε σε μία πιτσαρία το βράδυ. Έβρεχε και πέρασε το τζιπ και τους έβρεξε, ο ένας φώναξε στον οδηγό του τζιπ και στη συνέχεια ο οδηγός και ο συνοδηγός βγήκαν από το αυτοκίνητο κι έγινε ό,τι έγινε», είπαν συγγενείς των τραυματισμένων στο MEGA.



Τι ανέφερε στο MEGA μάρτυρας

Στο MEGA μίλησε ιδιοκτήτης παρακείμενου καταστήματος, ο οποίος ανέφερε ότι άκουσε τους πυροβολισμούς.

«Ήταν 07:15 περίπου, εμείς ήμασταν εδώ, δεν είδαμε τίποτα. Ακούσαμε 3, μπορεί και 4 πυροβολισμούς. Δεν είδαμε κάποιο όχημα, μόνο ασθενοφόρο και αστυνομία, που ήρθαν σύντομα», ανέφερε.

«Βρέθηκαν στο λάθος σημείο. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι ο… έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Τα παιδιά είχαν ανέβει για το μπάτσελορ φίλου τους και σήμερα πιθανότατα θα γύρναγαν στην Κρήτη. Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά», ανέφερε συγγενής ενός εκ των τραυματιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα