Γιώργος Τράγκας: «Δεν έκρυψε ποτέ πως είναι εύπορος, αλλά δεν γνωρίζαμε την έκταση της περιουσίας», λέει η Εκπρόσωπος του κόμματός του

Τα όσα αποκαλύφθηκαν για την αμύθητη περιουσία του δημοσιογράφου και εκδότη Γιώργου Τράγκα, μετά θάνατον, άφησαν άναυδους τους πάντες, με τις Αρχές – πλέον- να αναζητούν όχι μόνο τα χρήματα από τη δουλειά του καθώς και από άλλες…. διαδρομές.

Με την τελευταία του σύζυγο γνωρίστηκαν στην εφημερίδα του και παντρεύτηκαν μετά από ένα σύντομο ειδύλλιο. Εκτός από την περιουσία του δημοσιογράφου, στο «μικροσκόπιο» έχει μπει και αυτή της συζύγου του, κάτι που ωστόσο η δικηγόρος της αρνείται.

Στην εκπομπή του MEGA LIVE

NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε σχετικά η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, «Ελληνική Ανατροπή» Ελίνα Μπαχαρίδη.

Η Ελίνα Μπαχαρίδη όπως δήλωσε, πολλά απ’ όσα ακούγονται και η ίδια τα ακούει για πρώτη φορά.

«Το κόμμα είναι εδώ για να συμβάλλει στις έρευνες των Αρχών. Εμείς θέλουμε να ελεγχθεί το πόθεν μέχρι τέλους» είπε η εκπρόσωπος.

Ανέφερε πως ο έλεγχος της περιουσίας του δημοσιογράφου ξεκίνησε από μία ανώνυμη καταγγελία που έγινε το Σεπτέμβριο, πριν το θάνατό του.

«Σ’ εμάς δεν έκρυψε ποτέ πως είναι ένας εύπορος δημοσιογράφος, και πέραν από αυτό ήταν εκδότης και επιχειρηματίας.

Δεν έκρυψε ποτέ ότι πηγαίνει τα ταξίδια στο εξωτερικό, ούτε το σπίτι του στη Νίκαια της Γαλλίας. Εμείς δεν γνωρίζαμε απλά την έκταση της περιουσίας» εξήγησε η κα Μπαχαρίδη.



Keywords
Τυχαία Θέματα