Γ.Πατούλης: Συγγνώμη για το ζεϊμπέκικο, ήταν μια κακιά στιγμή – Έντονη ενόχληση στελεχών της ΝΔ και «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά»

Την ώρα που κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας επικοινωνούν την έντονη δυσαρέσκεια τους αναφορικά με τα πλάνα που κυκλοφορούν στα social media με τον Γιώργο Πατούλη να διασκεδάζει, ενώ μέσω πυρκαγιών στην Ελλάδα, ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Αττικής ζήτησε συγγνώμη για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε.

Σε επίσημη δήλωση του, ο Γιώργος Πατούλης, προσπάθησε να το… μαζέψει, παραδεχόμενος ότι έκανε λάθος.

«Ήταν κακιά στιγμή, ζητάω συγγνώμη!

Χθες έκανα λάθος ζητάω συγγνώμη» είπε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας ότι στα δύσκολα δεν κρύβεται.

Αναλυτικά αναφέρει ο Περιφερειάρχης Αττικής αναφέρει:

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους.

Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη.

Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου.

Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα».



Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να τιμήσω την εκδήλωση τους με ένα χορό, κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως…

— Giorgos Patoulis (@gpatoulis) July 28, 2023

«Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά»

Σύμφωνα με το βίντεο που κυκλοφόρησε χθες (27/07) ο περιφερειάρχης Αττικής πήγε στην 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού στο Ζάππειο και κάποια στιγμή ήρθε στο… τσακίρ κέφι και με την Κατερίνα Στανίση να τραγουδά το «Δε θα ξαν΄ αγαπήσω» των Λοΐζου-Παπαδόπουλου, σηκώθηκε να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο.

Ωστόσο, αυτές οι εικόνες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την εικόνα που βίωνε ολόκληρη η χώρα και προκάλεσαν νέα αναταραχή αλλά και οργή στο μέγαρο Μαξίμου και στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ.

Στελέχη της Πειραιώς αναφέρουν ότι υπήρξε πολύ έντονη ενόχληση για τις εικόνες αυτές.

Στο ερώτημα δε εάν η ΝΔ θα επιμείνει στην στήριξή της στο Γ. Πατούλη για την περιφέρεια Αττικής, απαντούν με νόημα:

«Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά»…

Των οικιών υμών εμπιπραμένων υμείς άδετε….#Πατουλης pic.twitter.com/drOgTpcqAN

— Mariana Pirgioti (@MarianaPirgioti) July 28, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα