Γιώργος Παπαγεωργίου: “Αυτό με τα εσώρουχα στις συναυλίες είναι ένα εύρημα”

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωινό της Τρίτης (21/5) ο Γιώργος Παπαγεωργίου μαζί με τη Μελίνα Λαφαντζή. Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τις εξελίξεις στη σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας» στην οποία συμμετέχουν, με τον τηλεοπτικό «Άλκη» να αναφέρεται τόσο στους Polkar, όσο και στη μόλις 6 μηνών κόρη του, που απέκτησε με τη Δανάη Μιχαλάκη.

«Στις 19 Ιουνίου θα γιορτάσουμε στην Τεχνόπολη τα 10 χρόνια των Polkar. Θα είναι ένα μεγάλο πάρτι, μία μεγάλη συναυλία και θα συμμετάσχουν φίλοι και ηθοποιοί, όπως ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Μάκης Παπαδημητρίου, ο Γιάννης Νιάρος και άλλοι. Αυτό που θα κάνουμε επί της ουσίας είναι μία συναυλία με φίλους για τους φίλους της μπάντας αυτά τα 10 χρόνια», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Αυτό με τα εσώρουχα στις συναυλίες είναι ένα εύρημα που μου ήρθε πριν από περίπου 7 χρόνια. Είχα σκεφτεί ότι στους ροκ σταρς πετάνε από κάτω διάφορα στις συναυλίες, όπως γυναικεία εσώρουχα και τα λοιπά. Σκέφτηκα λοιπόν να το προκαλέσω εγώ αυτό», απαντά σε σχετική ερώτηση ο ηθοποιός και τραγουδιστής.

«Οπότε πήγα σε ένα μαγαζί, αγόρασα μία μεγάλη σακούλα με γυναικεία εσώρουχα, σουτιέν και τα λοιπά, τα έδινα στον κόσμο και από τότε άρχισε να μας τα πετάει ο κόσμος στις συναυλίες. Τώρα στην Τεχνόπολη λέμε να σπάσουμε το Ρεκόρ Γκίνες με τα περισσότερα εσώρουχα που πετάχτηκαν σε μία συναυλία», αποκαλύπτει ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Η μικρή είναι 6 μηνών τώρα και είμαι στη φάση που… δαγκώνω. Δεν μπορώ να αντισταθώ. Δαγκώνω μπράτσα, δαγκώνω μπούτια, είναι η ηλικία-φρατζόλα που λέω εγώ, που όλα είναι παχουλά», απαντά ο Γιώργος Παπαγεωργίου σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Παπαγεωργίου, “Αυτό,giorgos papageorgiou, “afto