Γιώργος Λαμπάτος: Η οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου, του παραχώρησε ένα σπίτι

Τεράστια στήριξη δέχεται τα τελευταία 24ωρα ο Γιώργος Λαμπάτος, από τον κόσμο που έμαθε πρόσφατα, τις συνθήκες ανέχειας, στις οποίες ζει.

Μάλιστα, ο ίδιος μιλώντας εκ νέου στην εφημερίδα Espresso που έκανε γνωστό το δράμα του άνεργου ηθοποιού, αποκάλυψε, πόσο άλλαξε η ζωή του το τελευταίο διάστημα.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ζωή μου άλλαξε σε τέτοιο βαθμό και με τέτοιο άμεσο τρόπο λόγω δημοσιότητας» είπε και στην πορεία

επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου του παραχώρησε το νέο του σπίτι.

Η σύζυγος και ο γιος του ηθοποιού αποφάσισαν να παραχωρήσουν στον ηθοποιό μια γκαρσονιέρα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών.

«Είναι αλήθεια, και νιώθω τόσο λίγος μπροστά σε αυτή τη μεγαλοψυχία όλων αυτών των ανθρώπων που δεν ξέρω πώς θα τους ξεπληρώσω» δήλωσε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, ο Γιώργος Λαμπάτος έχει αρχίσει να δέχεται πολλές προτάσεις για δουλειά από μουσικά μεζεδοπωλεία (παίζει κιθάρα) στα δυτικά προάστια όσο και από θέατρα της Αθήνας.

«Κάθε μέρα και κάποιος άλλος φύλακας άγγελος εμφανίζεται στη ζωή μου. Τελικά η ανθρωπιά δεν χάθηκε» αναφέρει ο Γιώργος Λαμπάτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα