Γιάννης Πολίτης: Οι Αμερικάνοι κάτι σχεδιάζουν για την Ελλάδα και ήθελαν να το κάνουν με τον πιο εμβληματικό τρόπο

Στο The Caller ήταν καλεσμένος ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πολίτης, ο οποίος σχολίασε την επικαιρότητα με την Ξένια Γώγου.

Για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ ανέφερε:

Κινήθηκε με φοβερή άνεση στις ΗΠΑ, βρίσκοντας ταυτόχρονα έναν ανοικτό δρόμο. Αυτόν τον ανοικτό δρόμο, ότι κι αν λέει ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα, που κάνουν τους αντιαμερικανούς, τον άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ,

ο οποίος ταυτίστηκε πλήρως με τους Αμερικανούς, να μην γυρνάμε πίσω και έτσι έμεινε η χώρα στο ευρώ, αυτοί τον έσωσαν. Ο Μητσοτάκης βρήκε ένα ανοικτό δρόμο και τον διεύρυνε.

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή στη νεότερη ιστορία από αυτή, γιατί είναι στρατηγικής σημασίας αυτή την περίοδο για τις ΗΠΑ η Ελλάδα. Η Τουρκία τους προκαλεί ανασφάλεια, γιατί βγάζει μια τρέλα, ο Ερντογάν πάει και έρχεται. 

Έβαλε το Κυπριακό, έβαλε τις προκλήσεις, έβαλε τους εξοπλισμούς πως πρέπει να γίνονται στη Μεσόγειο, όλα τα έβαλε. Ήταν μια ομιλία που εκφράζει απόλυτα τις ελληνικές θέσεις. 

Γιατί κάλεσαν τον Μητσοτάκη. Θα το δούμε μπροστά μας αυτό; Κάτι θέλουν σημαντικό οι Αμερικανοί από την Ελλάδα. Θέλουν να μας κάνουν σταθμάρχες της περιοχής; Θέλουν να είναι εδώ το στρατηγείο τους γιατί φοβούνται στην Τουρκία; Κάτι θέλουν από εμάς πάντως.

Ο Γιάννης Πολίτης σχολίασε την ακρίβεια, τις δημοσκοπήσεις ενώ έδωσε και πιθανή… ημερομηνία εκλογών

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

Keywords
Τυχαία Θέματα