Γιάννα Αγγελοπούλου: «Έβαλα τα κλάματα όταν ο Μητσοτάκης δεν με έβαλε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Γιάννα Αγγελοπούλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο Άλλος».

Μεταξύ άλλων μίλησε για την απογοήτευση που ένιωσε όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης της ανακοίνωσε ότι δεν θα την έβαζε στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφερόμενη στο ξεκίνημά της και την ενασχόλησή της με τα κοινά λέει πως όλα για εκείνη ξεκίνησαν το 1986, η Γιάννα Αγγελοπούλου

είπε: «Η Αθήνα με νέφος, τότε γίνονταν και συγκρούσεις μεταξύ των κομμάτων, προσπαθώ να μπω υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον Δήμο της Αθήνας, τότε κατέβαινε ο Έβερτ ο γνωστός “μπουλντόζας”».

«Προσπαθώ να βρω άκρη, ήταν τότε επικεφαλής του κόμματος ο πατέρας του Κυριάκου (Μητσοτάκη), ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Τέλος πάντων, δεν έβρισκα ραντεβού, δεν μου έδινε και κανείς σημασία, αφίσες δεν είχα κολλήσει στους δρόμους… Για να μην τα πολυλογώ, βρήκα την άκρη και του λέω “δώστε μου μια ευκαιρία να βγω και ν’ αποδείξω. Όπως μου είπε εκ των υστέρων είχε πει στον Έβερτ “βάλε πολλές γυναίκες” – τώρα αυτό δεν ξέρω αν είναι θετικό ή αρνητικό, είναι μια άλλη κουβέντα. Με βάζει ο Έβερτ, βγαίνω. Κι ο Έβερτ μου λέει “είσαι και ωραία γυναίκα θα σε βάλω γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου”».

Η επόμενη συνάντηση με τον Μιλτιάδη Έβερτ έγινε με την ίδια να του λέει: «Δεν μου δίνετε μια θέση να δουλέψω;» και τον τότε δήμαρχο Αθηναίων να της απαντά «“σε ποια θέση;”. Λέω ακούμε πως τα σχολεία έχουν πρόβλημα. Εντάξει λέει θα στο δώσω. Αυτό με έκανε να με πιστέψει ο κόσμος και να με εκλέξει βουλευτή Α’ Αθηνών».

«Περνάνε λίγο τα χρόνια, ετοιμαζόμαστε για εκλογές και επειδή είχα γνωρίσει κόσμο νόμιζα θα με έβαζαν υποψήφια στην Α’ Αθηνών και με καλεί ο Μητσοτάκης και μου λέει “είσαι μικρή, δεν μπορώ να σε βάλω. Προηγούνται άλλοι με μεγαλύτερη προϋπηρεσία στο κόμμα”. Τότε άρχισα να κλαίω κι αυτή ήταν η πρώτη μου μεγάλη απογοήτευση», αποκάλυψε η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Keywords
Τυχαία Θέματα