Γη της Ελιάς spoiler: Το ψέμα του Αλέξη σκορπά τον τρόμο

Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ένα ακόμη ψέμα του Αλέξη θα είναι αρκετό, για να σκορπίσει ξανά τον τρόμο, στην δημοφιλή σειρά του MEGA.

Η Μαργαρίτα υποψιάζεται πως ο γιος της κρύβει πολλά. Είναι σίγουρη πως δεν παίρνει την αγωγή του, ούτε πραγματοποιεί τις επισκέψεις του στον ψυχολόγο.

Πράγματι, ο Αλέξης δείχνει άνετος και υγιής. Η Μυρτάλη έχει καταφέρει να τον απομακρύνει από τους γύρω του, να τον κάνει να ζει στον δικό της κόσμο. Ο Αλέξης λέει ψέματα πως επισκέπτεται γιατρό και κάνει βόλτες,

μακριά από το σπίτι του.

Η Μαργαρίτα υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά. Αποφασισμένη να βρει τη λύση, αποφασίζει να τον παρακολουθήσει. Έτσι, μία μέρα, παίρνει στο κατόπι τον Αλέξη, περιμένοντας να ανακαλύψει το ψέμα του, στην γη της ελιάς.

Ο Αλέξης λέει στην μητέρα του πως θα επισκεφτεί τον ψυχολόγο του. Μόνο που στα μισά της διαδρομής, αλλάζει δρόμο και ακυρώνει το ραντεβού του.

Η Μαργαρίτα τον παρακολουθεί από πίσω και γίνεται έξαλλη. Αμέσως συνειδητοποιεί πως ο γιος της, όχι απλώς δεν είναι καλά, άλλα έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσει…

Πηγή: youfly.com

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελιάς, Αλέξη,elias, alexi