Γερουλάνος: Μια χαρά θα δουν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ μία συνεργασία που είναι καλή για τον τόπο

Στο TheCaller.gr και την Ευδοκία Λελεδάκη μίλησε ο υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ» Παύλος Γερουλάνος.

Αρχικά, ο Παύλος Γερουλάνος εκτόξευσε τα «πυρά» του στον Κώστα Μπακογιάννη,

κάνοντας λόγο για έλλειψη οράματος στον δήμο Αθήνας. «Παρ’ότι ο νυν δήμαρχος κληρονόμησε έναν δήμο με πολλά χρήματα και με όλα τα μέσα να τον λιβανίζουν» όπως είπε χαρακτηριστικά κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά και στα κτίρια «κουφάρια» της πόλης.

Όπως είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης: «Ούτε η Νέα Δημοκρατία ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν κάποια αξιοπιστία. Άρα νομίζω το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ είναι η αιχμή του δόρατος».

«Την μάχη θα την κερδίσουμε αν φέρουμε κόσμο στις κάλπες» υπογράμμισε στην συνέχεια ο πρώην υπουργός, υπενθυμίζοντας πως 1 εκατ. πολίτες δεν ψηφίζουν πια.

Σχετικά με την επιστροφή των συμβόλων του ΠΑΣΟΚ ο Παύλος Γερουλάνος εκτίμησε ότι υπάρχει ένας «επαναπροσδιορισμός των αξιών του» αλλά το επόμενο βήμα σύμφωνα με τον ίδιο είναι «να ξετυλίξουμε τώρα το πρόγραμμά μας».

Σε ερώτηση σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Γερουλάνος υποστήριξε πως «μια χαρά θα δουν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ μία συνεργασία που είναι καλή για τον τόπο» αλλά τόνισε πως ο «Κυριάκος Μητσοτάκης με τις παρακολουθήσεις να απομονώσει τον εαυτό του και τη ΝΔ». «Και δεν καταλαβαίνω γιατί κανείς από τη Νέα Δημοκρατία δεν λέει κάτι. Τι φοβούνται…» σχολίασε αιχμηρά.

Τέλος, ο Παύλος Γερουλάνος αναφέρθηκε στον Τουρισμό, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «είναι επικίνδυνο να στερείς στους πολίτες τις διακοπές τους» αλλά και τα γλυπτά του Παρθενώνα, εκτιμώντας ότι τελικά θα επιστρέψουν στην χώρα μας «δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα