Γεραπετρίτης: «Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν οι εκλογές θα γίνουν Απρίλη ή Μάιο»

Δεν μας έκανε... σοφότερους σε σχέση με την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ και σχετική ερώτηση απάντησε πως: «Οι εκλογές θα γίνουν Απρίλιο ή Μάιο… Θέλω να σας πω ότι ανεξαρτήτως του χρονισμού, το πιο κρίσιμο απ’ όλα είναι να προκύψει μια κυβέρνηση ισχυρή… Για μας η πρώτη Κυριακή είναι πάρα

πολύ σημαντική. Σε κάθε περίπτωση για να αποκτήσουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση, θα έχουμε δεύτερες εκλογές».

Σχολιάζοντας την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να απέψει από τις ψηφοφορίες ανέφερε ότι «τρεις μέρες πριν, είχαμε ψηφοφορία σε ψήφο δυσπιστίας. Είναι αδιανόητο τρεις ημέρες μετά να έρχεται και να αμφισβητεί την κοινοβουλευτική νομιμότητα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι πρακτικά θα απέχει από τις ψηφοφορίες της βουλής».

«Πρόκειται στην πραγματικότητα για μια περιφρόνηση της ίδιας της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας» πρόσθεσε, κάνοντας λόγο για μια υπονομευτική κίνηση του κοινοβουλευτισμού. «Οι θεσμοί δεν είναι ένα θεατρικό παιχνίδι αλλά είναι μία συνθήκη επιβίωσης της Δημοκρατίας» συμπλήρωσε

Σε ερώτηση για το κόμμα Κασιδιάρη, ο κύριος Γεραπετρίτης απάντησε πως: «Δεν μπορούμε να διανοηθούμε θα έχει στους κόλπους της άτομα που την επιβουλεύονται. Θα πρέπει οι δημοκρατικές δυνάμεις να συνταχθούν απέναντι στις εγκληματικές οργανώσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα