Γαϊτάνης: “Μήνυμα στο κινητό της να πάει να ψηφίσει στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε η 12χρονη κόρη μου!”

Με ένα αιχμηρό σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, σχολίασε τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή, κάνοντας λόγο οτι μήνυμα για να πάει να ψηφίσει έλαβε, στο κινητό της, μέχρι και η 12χρονη κόρη του!

Ο ίδιος το πρωί του Σαββάτου έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο

Twitter:

«Επειδή μάλλον δεν αρκούν οι προσκλήσεις στα 15χρονα, προκειμένου να πάνε να ψηφίσουν Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε φαίνεται να χαμηλώσει την ηλικιακή κλίμακα.

Μήνυμα να πάει να ψηφίσει έλαβε στο κινητό της η 12χρονη κόρη μου! Προς το παρόν εξαιρούνται τα νήπια και ίσως οι τουρίστες».

Δείτε την ανάρτηση

Επειδή μάλλον δεν αρκούν οι προσκλήσεις στα 15χρονα, προκειμένου να πάνε να ψηφίσουν Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε φαίνεται να χαμηλώσει την ηλικιακή κλίμακα. Μήνυμα να πάει να ψηφίσει έλαβε στο κινητό της η 12χρονη κόρη μου! Προς το παρόν εξαιρούνται τα νήπια και ίσως οι τουρίστες.

— Tasos Gaitanis (@tasosgaitanis) May 14, 2022

Υπενθυμίζεται ότι, αύριο, Κυριακή, 15 Μαΐου, ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά τις εσωκομματικές του διαδικασίες, στήνοντας διπλές κάλπες σε 100 σημεία σε όλη την Ελλάδα για μέλη και φίλους. Η πρώτη κάλπη αφορά στην εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής και η δεύτερη στην ανάδειξη νέου ηγέτη του κόμματος, αν και υποψήφιος είναι μόνον ο Αλέξης Τσίπρας.

Τονίζεται ότι σε αυτή τη διαδικασία μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες, αρκεί να εγγραφούν ως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και την ώρα που θα πάνε να ψηφίσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γαϊτάνης, “Μήνυμα, ΣΥΡΙΖΑ, 12χρονη,gaitanis, “minyma, syriza, 12chroni