Γ. Πεταλωτής: Σπάμε τα κομματικά τείχη και περιμένουμε την κοινωνία δίπλα μας

Στο στούντιο του TheCaller λίγες ώρες πριν την έναρξη του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής βρέθηκε ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής, μιλώντας στον αρχισυντάκτη του TheCaller Κωστή Μοσχολιό.

Αρχικά ο κ. Πεταλωτής αναφέρθηκε στην επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, κάνοντας λόγο για μια καλή εικόνα του πρωθυπουργού, αλλά όπως είπε η μεγάλη εικόνα είναι τα ουσιώδη προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας αυτή

την περίοδο.

Στη συνέχεια, ο πρώην υπουργός εκτίμησε πως θα έχουμε πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο, ενώ αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, είπε πως πρέπει να προλάβουμε να αναπτύξουμε τις πολιτικές συζητήσεις εκείνες, που είναι απαραίτητες για τη λύση των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους.

Μιλώντας για τον πρόεδρο του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη, ο κ. Πεταλωτής μίλησε για ένα κλίμα εμπιστοσύνης, για το γεγονός ότι δεν κάνει διαχωρισμούς και αυτό θα φανεί και στο Συνέδριο αλλά και την επόμενη μέρα.

«Στόχος», όπως είπε ο πρώην υπουργός «είναι να σπάσουμε τα κομματικά τείχη, να προσεγγίσουμε τις δυνάμεις εκείνες της κοινωνίας και να αυξήσουμε τις δυνάμεις μας, καταθέτοντας κυβερνητική πρόταση, γιατί ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ δεν είναι να είναι τρίτο κόμμα, αλλά να πρωταγωνιστεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πεταλωτής, Σπάμε,petalotis, spame