Φωτιά σε βυτιοφόρο: Άνοιξε η Αθηνών-Κορίνθου και στα δύο ρεύματα – Ολοκληρώθηκε η μετάγγιση του υγροποιημένου αερίου από το βυτιοφόρο

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μετάγγισης των 7.2 τόνων υγραερίου από το βυτιοφόρο, που έπιασε φωτιά το μεσημέρι στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου λίγο πριν την Κακιά Σκάλια, σε άλλο βυτιοφόρο, η Αστυνομία έχει αρχίσει την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ πριν από λίγο δόθηκε στην κυκλοφορία η Εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο, ενώ από το 45χλμ

έως το 47χλμ η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Περίπου στις 8.30 το απόγευμα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Αθήνα ενώ νωρίτερα είχαν δοθεί στην κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα της παλαιάς εθνικής Αθηνών-Κορίνθου.

Παρόλα αυτά αναμένεται να αργήσει η ομαλοποίηση της κίνησης καθώς λόγω του ατυχήματος ένας τεράστιος όγκος οχημάτων ακινητοποιήθηκε και στα δυο ρεύματα τόσο της παλιάς όσο και της νέας Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, με αποτέλεσμα την πολύωρη ταλαιπωρία μεγάλου αριθμού πολιτών.

Τεράστιες ουρές χιλιομέτρων…

Λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας είχαν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων για πάρα πολλές ώρες τόσο στο ρεύμα εξόδου της Αθηνών-Κορίνθου όσο και στο ρεύμα εισόδου με αποτέλεσμα την πολύωρη ταλαιπωρία αρκετών οδηγών.

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, σε δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ζήτησε από τους πολίτες να κάνουν υπομονή και να υπακούουν τις υποδείξεις των Αρχών, ενώ τόνισε ότι οποιοσδήποτε πολίτης που είναι στο αυτοκίνητο του και χρειάζεται βοήθεια μπορεί να καλεί το 100.

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, AΠOKATAΣTAΘHKE H KYKΛOΦOPIA TΩN OXHMATΩN ΣTH NEA EΘNIKH OΔO AΘHNΩN KOPINΘOY PEYMA ΠPOΣ AΘHNA

— Ελληνική Αστυνομία (@hellenicpolice) August 17, 2023

Photo/Video Credits: korinthostv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φωτιά, Άνοιξε, Αθηνών-Κορίνθου, Αθήνα – Ολοκληρώθηκε,fotia, anoixe, athinon-korinthou, athina – oloklirothike