Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του Λάζαρου Λασκαρίδη – Δεν είναι αισιόδοξοι οι γιατροί

Παραμένει για έκτη ημέρα διασωληνωμένος στη ΜΕΘ με βαριές κρανιοεγκεφαλικές και θωρακικές κακώσεις.

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του δημοσιογράφου και αντιδήμαρχου Καλλιθέας Λάζαρου Λασκαρίδη ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος από την περασμένη Πέμπτη στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» μετά την πτώση που είχε στο κενό από ύψος περίπου τριών μέτρων, όταν υποχώρησαν τα σάπια κάγκελα του μπαλκονιού της δημοτικής βιβλιοθήκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του και τώρα ελπίζουν σε ένα θαύμα

καθώς τα τραύματά του είναι πολύ σοβαρά, ενώ χάθηκε και πολύτιμος χρόνος μέχρι τη μεταφορά του στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Κι αυτό γιατί η πυροσβεστική προσπαθούσε επί ώρα να τον απεγκλωβίσει από το δυσπρόσιτο σημείο του υπογείου που είχε πέσει.

Όπως τονίζουν φίλοι του που βρέθηκαν στο νοσοκομείο, οι γιατροί αναφέρουν πως οι κρανιοεγκεφαλικές και θωρακικές κακώσεις είναι βαριές και μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη η πλήρης αποκατάσταση του άτυχου δημοσιογράφου, σε περίπτωση που ξεπεραστεί ο κίνδυνος.

Ο δημοσιογράφος, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, έχει υποβληθεί σε αλλεπάλληλα χειρουργεία στο κεφάλι και τους πνεύμονες, ενώ ο δικηγόρος του Δημήτρης Μπόλης έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά, ζητώντας από την εισαγγελία Πρωτοδικών να διερευνηθούν οι τυχόν ποινικές ευθύνες.

πηγή: newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα