Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Χωρίς την κάρτα SIM βρέθηκε το κινητό της Αναστάζια – Ενισχύεται το σενάριο της ανθρωποκτονίας

Συγκλονίζει ο σύντροφός της με νέες δηλώσεις του, ενώ το Ανθρωποκτονιών έφτασε στο νησί μετά τις αντιφάσεις του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία στην Κω.

Στη διάρκεια του Σαββάτου (17/06) κατέφθασε κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα, στην προσπάθεια των αρχών να ρίξουν φως στην υπόθεση, που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Μάλιστα, μέχρι αυτή τη στιγμή,

το σενάριο της ανθρωποκτονίας φέρεται πως ενισχύεται, ενώ την ίδια ώρα στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, μεταφέρεται το κινητό της τηλέφωνο το οποίο βρέθηκε χωρίς την κάρτα SIM, σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα από το Μπαγκλαντές, που θεωρείται πρόσωπο «κλειδί».

Οι αναλυτές της ΔΕΕ θα επιχειρήσουν να εντοπίσουν το δρομολόγιο που της 27χρονης, ακόμα και αν το κινητό ήταν στην κατοχή της ή στην κατοχή του ατόμου που την μετέφερε, κλειστό.

«Λυγίζει» ο σύντροφος της 27χρονης

Την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης κορυφώνονται, ο άνθρωπος που δήλωσε την εξαφάνιση της κοπέλας συγκλονίζει.

Ο 28χρονος Πολωνός σύντροφος της Αναστάζια μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA δεν κρύβει την απόγνωσή του, καθώς όπως είπε όλες αυτές τις ημέρες δεν έχει σταματήσει λεπτό να την αναζητά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Για οτιδήποτε, ρωτήστε την αστυνομία. Μιλήστε για όλα, καταλαβαίνετε, δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα. Τα έχω πει όλα στην αστυνομία».

Τέλος σημείωσε ξεσπώντας σε λυγμούς ότι: «είναι σε πολύ δύσκολη, πάρα πολύ δύσκολη, αλλά πρέπει να παραμείνω δυνατός, χρειάζεται τη βοήθειά μου.

Η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα χωρίς αυτήν…».

Συνεχίζονται οι καταθέσεις

Παράλληλα συνεχίζονται οι καταθέσεις ατόμων που βρίσκονται στο εργασιακό περιβάλλον της 27χρονης καθώς και του συντρόφου της με τον οποίο ήρθαν πριν από ένα μήνα στη Κω για να εργαστούν το καλοκαίρι και ο οποίος ήταν ο τελευταίος που επικοινώνησε μαζί της πριν χαθούν τα ίχνη της.

Την ίδια ώρα συγγενείς και φίλοι της 27χρονης την αναζητούν ακόμη και στα απέναντι Τουρκικά παράλια μέσω social media, εκτιμώντας ότι την έχουν απαγάγει.

Η 27χρονη κοπέλα έφτασε στην Κω πριν από έναν μήνα και δούλευε στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της στην περιοχή Μαρμάρι.



Η κοπέλα εθεάθη σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Μαρμάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συναντήθηκε σε ένα μίνι μάρκετ της περιοχής με μια παρέα ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές.

Τότε ήταν που επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον ομοεθνή σύντροφο της και του είπε ότι θα την επιστρέψει κάποιος με τη μηχανή. Δεν επέστρεψε όμως ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εξαφάνιση 27χρονης, SIM, Αναστάζια – Ενισχύεται,exafanisi 27chronis, SIM, anastazia – enischyetai