Ευαγγελία Αραβανή-Σπύρος Λάζαρης: Δύο χρόνια μαζί-Η διακριτική σχέση τους μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας

Δύο χρόνια σχέσης συμπληρώνουν Ευαγγελία Αραβανή και Σπύρος Λάζαρης, μίας σχέσης που έχουν καταφέρει να κρατήσουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα «φώτα» της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στη Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, αυτήν την περίοδο το ζευγάρι βρίσκεται στον Πόρο όπου απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές κάνοντας τις βουτιές τους.

Οι δυο τους, μάλιστα, μένουν σε πολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο ανήκει στον επιχειρηματία.

Ευαγγελία Αραβανή και Σπύρος Λάζαρης είναι μαζί από

το 2019 και έχουν κάνει πολύ μετρημένες εμφανίσεις, καθώς δεν θέλουν να προκαλούν τα φλας των φωτογράφων.  Από την πρώτη κιόλας περίοδο της γνωριμίας τους, και αφού η πρώην Σταρ Ελλάς ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις της με το My Style Rocks, ταξίδευαν πολύ συχνά στον Πόρο, ακόμα και τους χειμερινούς μήνες.

Όσο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, βρίσκονταν και πάλι στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού με μεγάλη παρέα. Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Λιάγκας, που είναι εδώ και πολλά χρόνια φίλος με τον επιχειρηματία.

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης, έπειτα από δύο χρόνια κοινής ζωής, μένουν κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια, όπου κι εκεί κάνουν σπάνια δημόσιες εμφανίσεις.

Η παρουσιάστρια και ο 39χρονος αγαπημένος της είναι πολύ ερωτευμένοι και παρόλο που αρκετοί αναρωτιούνται πότε θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, εκείνοι φαίνεται να μην αγχώνονται γι αυτό.

Πηγή: tlife.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευαγγελία Αραβανή-Σπύρος Λάζαρης, Δύο,evangelia aravani-spyros lazaris, dyo