Ευαγγελάτος για Διευθυντή Κυκλοφορίας του ΟΣΕ που σκοτώθηκε: «Δεν οδηγούσε επικίνδυνα, δεν έχει εξήγηση- Υπάρχουν πολλά ερωτήματα»

Την ζωή του έχασε στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χτες το μεσημέρι, στο 38,5 χιλιόμετρο της παραλιακής Αθηνών- Σουνίου στο Λαγονήσι, ο 66χρονος Κωνσταντίνος Χρυσάγης, Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ.

O Κωνσταντίνος Χρυσάγης ήταν υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου και ήταν και στην επιτροπή διερεύνησης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Άδενδρο.

«Μου περιέγραψαν ότι ήταν ένας άνθρωπος που ήταν προσεκτικός. Ένας άνθρωπος ο οποίος δεν οδηγούσε επικίνδυνα. Εδώ βλέπουμε

κάτι που δεν έχει εξήγηση…» σχολίασε στο Live News ο Νίκος Ευαγγελάτος δείχνοντας ένα βίντεο ντοκουμέντο από την ώρα του τροχαίο δυστυχήματος.

«Υπάρχουν εύλογα πολλά ερωτήματα που δημιουργούνται…» συνέχισε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με την Τροχαία και όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, το δυστύχημα έγινε στις 13.55, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 66χρονος, με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά τη διάρκεια προσπέρασης προπορευόμενου βαν, χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.

Σημειώνεται ότι από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα