Εύα Καϊλή: «Το παιδί μου, μου δίνει δύναμη να πολεμήσω για την αθωότητά μου»

Qatar gate: Η Εύα Καϊλή υποστήριξε μιλώντας στο MEGA ότι δεν πρόκειται να ομολογήσει μία πράξη που δεν έχει κάνει.

«Το παιδί μου, μου δίνει δύναμη να πολεμήσω για την αθωότητά μου, θέλω να είναι περήφανη για μένα όταν μεγαλώσει» επισημαίνει.

Η Εύα Καϊλή πήρε χθες και πάλι τον δρόμο για το κελί στις φυλακές του

Χάρεν, απομονωμένη, σε ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα.

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου έδωσε τη μάχη στο δικαστικό συμβούλιο για να αφεθεί ελεύθερη και όπως λέει ο δικηγόρος της δεν προσπάθησε να συγκινήσει, προσπάθησε να πείσει.

«Πήρε τον λόγο για 10 λεπτά, δήλωσε αθώα και ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι της κοντά στο παιδί της με περιοριστικούς όρους».

Σύμφωνα με το σκεπτικό του δικαστηρίου, αυτήν τη φορά, η Εύα Καϊλή δεν είναι ύποπτη φυγής, φοβούνται όμως ότι ενδέχεται να αλλοιωθούν στοιχεία χρήσιμα για την έρευνα.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, η Εύα Καϊλή κλονίστηκε όταν έλεγε στη γυναίκα δικαστή τα βάσανα που βίωσε στο κελί της αστυνομίας:

«Ίσως η εξέλιξη αυτή με την απομόνωσή της σε αστυνομικό τμήμα είναι πάρα πολύ σπάνια. Δηλαδή ο ανακριτής μέσω της εισαγγελίας, ζήτησε να φύγει από τις φυλακές και να κρατηθεί σε αστυνομικό τμήμα, προδήλως για να μην έχει επικοινωνία».

Όπως έγινε γνωστό, η πλευρά Καϊλή δε θα ασκήσει έφεση στην απόφαση των Βέλγων δικαστών, ενώ η Ελληνίδα ευρωβουλευτής θα μπορεί να αιτηθεί εκ νέου την αποφυλάκισή της σε έναν μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα