Εύα Καϊλή: «Διεφθαρμένη αρχιμαζορέτα, βασίλισσα των κρυπτονομισμάτων» την χαρακτήριζε οικονομολόγος- Τα είχε στηρίξει ουκ ολίγες φορές

Στο μικροσκόπιο των ερευνών έχουν μπει οι δημόσιες τοποθετήσεις της Εύας Καϊλή για τα κρυπτονομίσματα με τον κορυφαίο οικονομολόγο Νουριέλ Ρουμπινί να την χαρακτηρίζει ως: «η διεφθαρμένη αρχιμαζορέτα, ”βασίλισσα των κρυπτονομισμάτων”» που σύμφωνα με τον ίδιο «λάμβανε τις δωροδοκίες της σε μετρητά -δολάρια και ευρώ- και όχι σε άχρηστα κρυπτονομίσματα. Η απόλυτη υποκρισία!».

«Είναι μια τεχνολογία. Γρηγορότερη, πιο απλή και πιο ασφαλής. Μέσω αυτού μπορώ να μεταφέρω χρήματα στην Ελλάδα

μέσα σε λίγα λεπτά και είναι και πιο ασφαλές», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η Εύα Καϊλή.

«Την τεχνολογία αυτήν δεν τη σταματάει κανείς» ανέφερε σε άλλη της συνέντευξη.

Ο ιστότοπος crypto.news έγραφε λίγες ώρες μετά τη σύλληψη Καϊλή:

«Στο χειρότερο σενάριο που η Καϊλή χάσει τη θέση της στο Ευρωκοινοβούλιο, ο χώρος των crypto θα χάσει έναν από τους “συνηγόρους της πρώτης γραμμής”».

Για πολλούς ο άνθρωπος – «κλειδί» πίσω από την έντονη παρουσία της στα λόμπι των crypto ήταν ο Δημήτρης Ψαράκης, ο επί σειρά ετών συνεργάτης της στο Ευρωκοινοβούλιο ο οποίος μάλιστα κατείχε και θέση στην ΜΚΟ της αδελφής της, Μανταλένας Καϊλή.

Σύμφωνα με το MEGA, ο νυν λομπίστας Ψαράκης κατατάσσεται «στους 100 κορυφαίους influencers παγκοσμίως στον τομέα της τεχνολογίας και του blockchain».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εύα Καϊλή, Διεφθαρμένη,eva kaili, dieftharmeni