Εθνική οδός Αθηνών- Κορίνθου: Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των οδηγών ύστερα από ανατροπή νταλίκας-Εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο ο οδηγός

Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται ακόμα και αυτή την ώρα στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο, λόγω ενός φορτηγού που εξετράπη, νωρίτερα, της πορείας του και ανατράπηκε στο 59ο χιλιόμετρο.

Ο οδηγός του φορτηγού απεγκλωβίστηκε μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Λόγω του ατυχήματος τα αυτοκίνητα εκτρέπονται στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου μέσω του κόμβου της Κινέττας και ξαναεισέρχονται

στην νέα εθνική οδό από το κόμβο των Αγίων Θεοδώρων.

Πριν από λίγο, η Τροχαία έδωσε στην κυκλοφορία μια λωρίδα από το κυρίως ρεύμα της Αθηνών- Κορίνθου.

Πώς έγινε η ανατροπή

Η νταλίκα αναποδογύρισε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι στο ρεύμα προς Κόρινθο στο ύψος της Κινέτας, προκαλώντας πολύωρη ταλαιπωρία. Εν τω μεταξύ διασώστρια του ΕΚΑΒ πέρασε τυχαία από το σημείο και παρείχε πρώτες βοήθειες στον τραυματία οδηγό.

«Η δουλειά του διασώστη δεν έχει αρχή και τέλος… Καθ’ οδόν για Αθήνα στην Κινέτα στο ρεύμα προς Κόρινθο είχε τροχαίο… Φυσικά σταμάτησα και τοποθέτησα αυχενικό κολάρο στον τραυματία οδηγό και έμεινα μαζί του μέχρι να έρθουν οι συνάδελφοι από Κόρινθο να το παραλάβουν…και βουρ ξανά μέσα στο αμάξι για να πάω στην κανονική μου βάρδια. Για άλλη μια φορά το τσαντάκι που έχω πάντα απάνω μου με έβγαλε ασπροπρόσωπη…μιας και χρησιμοποίησα αρκετά από αυτά που έχει μέσα…» δήλωσε η διασώστρια.

Πηγή: protothema

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εθνική, Αθηνών- Κορίνθου, Συνεχίζεται, -Εκτός,ethniki, athinon- korinthou, synechizetai, -ektos