Ετεοκλής Παύλου και Λιλή Πυράκη “ξεγυμνώνουν” Σολωμού και Αλευρά: “Μπαίνουν ερωτηματικά – Σαν να ήξερε ο Θανάσης το μέλλον”

Στο podcast της Μαρίας Σολωμού φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Αλευράς. Μπορεί το podcast να δημοσιεύτηκε πριν από τρεις ημέρες, αλλά η Μαρία Σολωμού ανέφερε ότι γυρίστηκε πριν από τον διαγωνισμό της Eurovision… ή μήπως όχι; Στο Breakfast@star η Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου και η ομάδα τους σχολίασαν όσα ειπώθηκαν και «εντόπισαν» στοιχεία που -μάλλον- δείχνουν ότι η διαδικτυακή εκπομπή γυρίστηκε αρκετά πρόσφατα.

«Όπως ακούστηκε, λέει ο Θανάσης Αλευράς ότι θα πάμε στη Eurovision και όπως λέει η Μαρία Σολωμού είναι μία συνέντευξη, η οποία γυρίστηκε πριν φύγει ο Θανάσης Αλευράς, ένα μήνα πριν» είπε η Ελένη Χατζίδου και πήρε πάσα ο Ετεοκλής Παύλου: «Μας έγινε ξεκάθαρο πότε πάνω Eurovision, πότε πέφτει το Πάσχα και ότι πρόκειται να φύγουν. Μετά κάπου μπερδευτήκαμε χρονικά μεταξύ ενεστώτα, αορίστου και μέλλοντα και κάπου τα ρήματα μπερδεύτηκαν και κάπου μέσα στον χωροχρόνο χαθήκαμε. Μπαίνουν ερωτηματικά. Ένα μήνα πριν υπήρχε η εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο Youtube; Ξεκίνησε την εκπομπή με τον Αντώνη Ρέμο, αλλά είχε και τον Θανάση Αλευρά ή ήταν στα σκαριά και δεν τον έβγαλε προς τα έξω που ήταν ένα τόσο hot πρόσωπο. Το κρατούσε δηλαδή για να παίξει ένα μήνα μετά».

«Κάποιος μπορεί να τους είπε ότι δεν πρέπει ρε παιδιά να βγείτε κάπου εκτός της ΕΡΤ και του Στούντιο 4» συμπέρανε η Ελένη Χατζίδου με την Λιλή Πυράκη να ακυρώνει όσα ειπώθηκαν για τον χρόνο που πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη, αναφέροντας ότι είναι ξεκάθαρο πως δεν γυρίστηκε ένα μήνα πριν λόγω του τρόπου που μιλάνε μεταξύ τους η Μαρία Σολωμού και ο Θανάσης Αλευράς: «Δεν είναι ωραίο να πεις ένα μήνα πριν ότι δεν έχω νταλκά να πάω στη Eurovision όταν η δημόσια τηλεόραση σου αναθέτει κάτι τόσο σπουδαίο. Είναι σαν να ήξερε ο Θανάσης Αλευράς το μέλλον. Δίνει απαντήσεις για όλα και μιλά σαν να μην έχει συμβεί για κάποιο λόγο. Θυμάμαι τον Θανάση Αλευρά να δίνει συνεντεύξεις πριν και να μιλά πολύ διαφορετικά για την αντιμετώπιση της Σάττι και του τραγουδιού και ξαφνικά μιλά ένα μήνα μετά πολύ διαφορετικά»

«Είναι σαν η Μαρία Σολωμού να προσπαθεί να δικαιολογήσει το Θανάση Αλευρά. Τι κάνει νιάου νιάου;» ανέφερε με τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Ντάφλος.

«Υπήρχαν αρνητικά σχόλια για την παρουσίαση ένα μήνα πριν;» αναρωτήθηκε ο Ετεοκλής Παύλου. Η Λιλή Πυράκη πρόσθεσε ότι παρατήρησαν πως ανέβασαν τα backstage χωρίς να λένε ότι θα έρθει σύντομα η συνέντευξη και ότι η Μαρία Σολωμού είχε το ίδιο μαλλί στη συνέντευξη με μία προσωπική της φωτογραφία που ανέβασε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ετεοκλής Παύλου, Λιλή Πυράκη “ξεγυμνώνουν” Σολωμού, Αλευρά, “Μπαίνουν, – Σαν, Θανάσης,eteoklis pavlou, lili pyraki “xegymnonoun” solomou, alevra, “bainoun, – san, thanasis