Βόλει: Σοβαρά επεισόδια στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός – Σε κρίσιμη κατάσταση ο τραυματισμένος αστυνομικός

Διακόπηκε το ντέρμπι «αιωνίων» της προημιτελικής φάσης του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς». Σε κρίσιμη κατάσταση αστυνομικός.

Ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά με 1-0 σετ (25-19), ενώ στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός είχε το προβάδισμα με 18-10, όταν ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», όπου διεξαγόταν ο αγώνας.

Συγκεκριμένα

και σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 150 άτομα βγήκαν έξω από το κλειστό και πέταξαν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, που απάντησαν με την χρήση χημικών.

Μάλιστα, υπήρξε και ένας τραυματίας αστυνομικός από τα επεισόδια, ενώ το ματς διακόπηκε λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας από τα δακρυγόνα που πέρασε και μέσα στο κλειστό.

Οι πληροφορίες θέλουν τον τραυματισμό του αστυνομικού να είναι σοβαρός. Το χτύπημα είναι στην περιοχή του μηρού και ο άτυχος άνδρας έχει μεταφερθεί ήδη στο Κρατικό Νικαίας.

Ο αστυνομικός έχει χάσει πολύ αίμα, γι αυτό και διασωληνώθηκε αμέσως και υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Σημειωτέον το νοσοκομείο δεν εφημέρευε, παρά ταύτα άνοιξε αμέσως το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και χειρουργείο για να αντιμετωπίσει το επείγον περιστατικό.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι στο Γενικό Κρατικό Νικαίας μετέβη και ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Στο νοσοκομείο βρίσκεται κατά πληροφορίες από την Αστυνομία και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Μετά τα επεισόδια, αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του ντέρμπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επεισόδια, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, – Τραυματίστηκε,epeisodia, olybiakos-panathinaikos, – travmatistike