Ελένη Χατζίδου: “Για αυτό που τους είπε κάποιος ηλίθιους, ο Θανάσης Αλευράς αναφέρεται ξεκάθαρα στον Γιώργο Λιάγκα”

Τη συνέντευξη ποταμό που έδωσε ο Θανάσης Αλευράς στη Real L!fe και όσα ανέφερε πως κάποιος τον είπε ηλίθιο για την παρουσίαση της Eurovision σχολίασαν στο Breakfast@star. Η Ελένη Χατζίδου δήλωσε ότι ο γνωστός ηθοποιός μιλούσε ξεκάθαρα για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Έχω φύγει πολύ καιρό τώρα από τα λάθη τους και έχω μείνει στην αντίδραση. Ακούω και τον Θανάση Αλευρά, ο οποίος τοποθετείται και όταν είπε πως μόνο σε κάποιους σοβαρούς

δημοσιογράφους δεν άρεσε, αλλά άρεσε γενικότερα στο κοινό… Στενοχωριέμαι για τους σοβαρούς δημοσιογράφους -είναι ωραίο να μας απαντήσει για ποιον τον λέει- και νιώθω ότι αφήνει μία μεγάλη αιχμή για τον κλάδο της δημοσιογραφίας και δεν μου άρεσε» δήλωσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Η Ελένη Χατζίδου συνέχισε παρακάτω: «Αυτό που τους είπε κάποιος ηλίθιους, νομίζω πως αναφέρεται ξεκάθαρα στον Γιώργο Λιάγκα. Δεν νομίζω ότι κάποιος άλλος να έχει μιλήσει τόσο έντονα και επικριτικά».

«Ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει ότι δείχνει έλλειψη ευφυίας ο τρόπος που σχολίασαν τη Eurovision και είχαν ένα χαζό χιούμορ» κατέληξε ο Ετεοκλής Παύλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα