Ελένη Αντωνιάδου: Έχει αλλάξει πλέον το όνομά της- Τι κάνει σήμερα η ερευνήτρια που είχε προκαλέσει σάλο

H Ελένη Αντωνιάδου είχε δεχθεί σκληρή κριτική το 2019 όταν αποκαλύψθηκε ότι καρπώθηκε εύσημα που δεν της αναλογούν, αφήνοντας ψευγή δημοσιεύματα να διακινούνται για την επαγγελματική πορεία της.

Για 6 χρόνια κανείς δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, μέχρι ο Κώστας Μπουγιούκος, επίκουρος καθηγητής σε γαλλικό πανεπιστήμιο είχε αποκαλύψει τους μη αληθείς ισχυρισμούς, ενώ, ο πρώην καθηγητής της στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Παντελής Μπάγκος χαρακτήρισε άτοπο τον τίτλο της «ερευνήτριας» με την ακαδημαϊκή έννοια του όρου.

Εκπρόσωπος της NASA

δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα «The Telegraph» ότι η Ελένη Αντωνιάδου δεν υπήρξε ποτέ υπάλληλος του οργανισμού, χωρίς να αποκλείει την πιθανότητα να είχε εργαστεί κάποια στιγμή σε κάποιο πρότζεκτ ως εξωτερικός συνεργάτης.

Πριν αποκαλυφθούν τα παραπάνω, η Ελένη Αντωνιάδου αναμενόταν να γίνει η πρώτη Ελληνίδα Barbie, όμως η Mattel, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου, δεν την κυκλοφόρησε ποτέ.

Σήμερα, Ελένη Αντωνιάδου έχει εξαφανιστεί από τα social media, ζει στο εξωτερικό και σύμφωνα με podcast του Άρη Δημοκίδη, έχει αλλάξει το όνομά της σε Eleni Dimokidis.

Keywords
Αναζητήσεις
sstl dr eleni dimokidis,
Τυχαία Θέματα
Ελένη Αντωνιάδου, Έχει,eleni antoniadou, echei