Εκτέλεση στον Νέο Κόσμο: Νέα βίντεο στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ – Προς πάσα κατεύθυνση οι έρευνες των Αρχών

Ένας 44χρονος έπεσε χθες (14/01) τα ξημερώματα νεκρός μετά από μαφιόζικη εκτέλεση στον Νέο Κόσμος με τις Αρχές να βλέπουν «συμβόλαιο θανάτου».

Ειδικότερα, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, οι δράστες εκτέλεσαν με σχεδόν 100 σφαίρες ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια θανάτου, στον μεγάλο κύκλο αίματος με 16 δολοφονίες και μία απόπειρα τα τελευταία 7 χρόνια.

Το θύμα είχε όπλο πάνω του και ένα καλάσνικοφ στο πορτ μπαγκάζ που δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει.

Βασικός εκτελεστής της «Greek Mafia»

Ο 44χρονος Ε.Ζ. φέρεται να ήταν επί σειρά ετών ο βασικός εκτελεστής της «Greek

Mafia».

Και μάλιστα με το πέρασμα των ετών και τις απανωτές δολοφονίες της ηγετικής αλυσίδας της οργάνωσης όμως, ο ίδιος ως ένας από τους παλιούς, δυνάμωσε και ανέλαβε τα ηνία σε περιοχές που η οργάνωση είχε τον πρώτο ρόλο, σε βόρεια και νότια προάστια.

Η ΕΡΤ εξασφάλισε ένα βίντεο ντοκουμέντο που καταγραφεί καρέ-καρέ η μαφιόζικη εκτέλεση του 44χρονου, γνωστού στον κόσμο της νύχτα με το ψευδώνυμο «Ζαμπόν».



Πώς συνέβησαν όλα; Το θύμα βρίσκεται στο πρατήριο του και μόλις μπαίνει στο αμάξι του, οι δράστες που τον παρακολουθούσαν, σταματούν πίσω με ένα κλεμμένο τζιπ μάρκας Lexus, βγαίνουν δύο ένοπλοι άντρες με καλάσνικοφ και ο ένας τρέχει στην πλευρά του οδηγού και γαζώνει το θωρακισμένο τζάμι καταφέρνοντας να το διαπεράσει.

Το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών βρίσκεται τώρα στο μικροσκόπιο των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Λαμβάνεται συνεχώς μεγάλος αριθμός από βιντεοληπτικά υλικά που αναλύονται καρέ-καρέ και θα συνεχίσουν τις επόμενες ημέρες να αναλύουν οι αστυνομικοί, ώστε να διαπιστώσουν αν υπήρχε ομάδα υποστήριξης και πως διέφυγαν από το σημείο που εγκατέλειψαν το κλεμμένο τζιπ το οποίο έκαψαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, επί της Λ. Αθηνών στο Δαφνί.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνουν βεβαίως και όλες οι ηχηρές εκτελέσεις στον κόσμο της Μαφίας ώστε να εξαχθούν συμπεράσματα για τις έχθρες, τις συμμαχίες και τις βεντέτες που έχουν ανοίξει.

Ειδικά τα τελευταία επτά χρόνια άλλωστε μία σειρά από δολοφονίες ιχνηλατούν τον δρόμο που θα ακολουθήσουν οι Αρχές.

Βεβαίως έχουν πολύ δύσκολο έργο μπροστά τους αφού πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις συναντούν κλειστά στόματα και οι πρωταγωνιστές ξέρουν να φυλάγονται.

Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως αυτοί που κρύβονται από πίσω έπληξαν μία ισχυρή αντίπαλη πλευρά και ενισχύθηκαν εκείνοι και αυτό από μόνο του προσφέρει μια κατεύθυνση για τις έρευνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκτέλεση, Νέο Κόσμο, ΕΛ ΑΣ – Προς, Αρχών,ektelesi, neo kosmo, el as – pros, archon