Οι πληροφορίες για τη νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη- Δένδιας στο υπουργείο Άμυνας, Πιερρακάκης στο Παιδείας, Φλωρίδης στο Δικαιοσύνης

Τις πρώτες πληροφορίες για το νέο υπουργικό συμβούλιο μετέδωσε ο Alpha.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha έδωσε το βράδυ της Κυριακής τις πρώτες πληροφορίες για το σχήμα που θα επιλέξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο υπουργείο Άμυνας φαίνεται πως πάει ο Νίκος Δένδιας, ενώ στο Πεντάγωνο παραμένει και ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Στο υπουργείο Εξωτερικών αναμένεται να πάει ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ο Κωστής Χατζηδάκης

προορίζεται για το υπουργείο Οικονομικών, ενώ ο Νίκος Παπαθανάσης ακούγεται έντονα για αναπληρωτής του, με ενισχυμένης αρμοδιότητες για τα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Για το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος ακούγεται ο Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Στο υπουργείο Εργασίας φαίνεται ότι θα πάει ο Άδωνις Γεωργιάδης, με υφυπουργούς τον βουλευτή Βασίλη Σπανάκη και τον μέχρι πρότινος υφυπουργό Πανό Τσακλόγλου.

Στο υπουργείο Υποδομών, φαίνεται να πηγαίνει ο Χρήστος Σταϊκούρας και για υφυπουργός του ακούγεται η βουλευτής Αχαϊας Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Για το υπουργείο Υγείας, έντονα ακούγεται το όνομα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και σε αυτό το υπουργείο αναμένεται να αξιοποιηθούν η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ Ειρήνη Αγαπηδάκη και ο Μάριος Θεμιστοκλέους.

Για το υπουργείο Παιδείας ακούγεται ο Κυριάκος Πιερρρακάκης, με αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού τον Γιάννη Οικονόμου. Σε θέσεις υφυπουργών ακούγεται έντονα ο Δημήτρης Καιρίδης.

Όσο για το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το ίδιο ρεπορτάζ μετέδωσε ότι εκεί θα δούμε… τον δήμαρχο Τρικάλων, κ. Παπαστεργίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο υπουργείο Πολιτισμού παραμένει η Λίνα Μενδώνη ενώ στο υπουργείο Δικαιοσύνης ακούγεται έντονα το όνομα του Γιώργου Φλωρίδη.

Αναλυτικά οι πληροφορίες του Alpha για το νέο Υπουργικό συμβούλιο:



Keywords
Τυχαία Θέματα