Έγκλημα στο Μοσχάτο: Ξεσπά η μητέρα του 50χρονου – «Τι κακό είχε κάνει για να βρει τέτοιον θάνατο»

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του 50χρονου λογιστή - πατέρα δύο παιδιών - που βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στο Μοσχάτο, το βράδυ της Δευτέρας (16/1).

Η μητέρα του συγκλονισμένη μίλησε στον Alpha, χαρακτηρίζοντας τον 50χρονο «στοργικό πατέρα».

«Αχ Παναγία μου, τι άλλο περιμένω Χριστέ μου. Ήταν πατέρας στοργικός. Όπου και να πήγαινε έπαιρνε μαζί τα παιδιά του, μέχρι και στο ποδόσφαιρο. Είχε όμορφη οικογένεια. Ήταν ήσυχος χαρακτήρας και αγαπητός στον κόσμο. Είχε φτιάξει και μια ομάδα δικιά του» περιέγραψε

συντετριμμένη η μητέρα του.

Και πρόσθεσε: «Να έχει τέτοιο θάνατο; Τι κακό είχε κάνει; Τι είχε κάνει για να βρει τέτοιον θάνατο;».

Δείτε το βίντεο:



Εν τω μεταξύ η 47χρονη κατηγορούμενη για το έγκλημα στο Μοσχάτο, σύμφωνα με τον Σκάι, πήρε από την Εισαγγελία προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι. Της απαγγέλθηκε κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η 47χρονη, έφτασε νωρίτερα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων συνοδεία αστυνομικών, έχοντας συλληφθεί για τον απαγχονισμό του 50χρονου άντρα.

Σύμφωνα με την πλευρά της κατηγορούμενης, ο 50χρονος ασφαλιστής-λογιστής, που έκανε και επενδύσεις, φέρεται ότι χρωστούσε στη γυναίκα τεράστιο χρηματικό ποσό. Αυτός μάλιστα φαίνεται πως ήταν ο λόγος που έκανε την 47χρονη να βρεθεί στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο, το βράδυ της Δευτέρας, και οδήγησε, τελικά, στον θάνατό του δι’ απαγχονισμού.

Η κατηγορουμένη, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών, είχε δώσει προς επένδυση τα χρήματα αυτά στον 50χρονο (σ.σ. πληροφορίες θέλουν το ποσό να ανέρχεται σε 200.000 ευρώ), ο οποίος όμως δεν μπορούσε να της τα επιστρέψει, όταν εκείνη του τα ζήτησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έγκλημα, Μοσχάτο, Ξεσπά, 50χρονου – Τι,egklima, moschato, xespa, 50chronou – ti