Έγκλημα στην Άρτα: «Ήταν η κακιά στιγμή» λέει ο φερόμενος δολοφόνος του πεθερού του

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε και έλαβε ο 29χρονος που φέρεται να σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι της Άρτας.

«Μετάνιωσα και δεν πυροβόλησα τη σύζυγό μου ούτε είχα κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της», είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από τα δικαστήρια, όπως μεταδίδει το arta2day.gr.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «ήταν η κακιά στιγμή, μακάρι να μην είχε γίνει ποτέ αυτό, δεν ξέρω τι έπαθα εκείνη την ώρα, θόλωσαν όλα».

Δείτε βίντεο:


«Παραδόθηκε μόνος του»

Ο Ιωάννης

Μεράντζας, δικηγόρος του 29χρονου κατηγορούμενου, δήλωσε ότι έδρασε εν βρασμώ ψυχικής ορμής.

«Το περιστατικό έγινε την ημέρα που θα έπαιρνε το παιδί του. Είχαν βγάλει διαζύγιο πριν 2-3 μέρες και ήταν έντονη η ατμόσφαιρα. Ο εντολέας μου πήγε στο πατρικό της πρώην συζύγου του διαπληκτίστηκε κυρίως με τον πεθερό του και φοβήθηκε ότι δεν θα τον άφηναν να δει το παιδί του», τόνισε ο δικηγόρος του.

Επισήμανε ότι «πάνω στα νεύρα του πήγε να πάρει την καραμπίνα από το αυτοκίνητο του που το είχε παρκάρει δίπλα, για να τους φοβερίσει, όχι για να σκοτώσει» ενώ ισχυρίζεται ότι ο δράστης έχει μετανιώσει.

Πηγή: arta2day.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έγκλημα, Άρτα, Ήταν,egklima, arta, itan