Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Ο αδελφός βρήκε νεκρή την 42χρονη – Με ψαροντούφεκο επιχείρησε να αυτοκτονήσει ο παιδοκτόνος

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Στο μπάνιο του σπιτιού της στη Συκιές, ο αδερφός της ανακάλυψε τη νεκρή σώματος της 42χρονης γυναίκας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 69χρονος πατέρας της είχε πνίξει την κόρη του απόγευμα της Τρίτης, με τον ίδιο να καλεί το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και οι διασώστες διαπίστωσαν ότι είχε πεθάνει.

Στη συνέχεια, ο αδερφός της 42χρονης Κατερίνας προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πατέρα τους. Ωστόσο, ο πατέρας

δεν απάντησε σε αρκετές τηλεφωνικές κλήσεις και για αυτόν τον λόγο αποφάσισε να πάει στο σπίτι του στην περιοχή της Τούμπας.

Ο αδερφός της όταν έφτασε στο σπίτι, βρίσκει τον 69χρονο πατέρα αιμορραγώντα στο πάτωμα της κουζίνας με τραύμα στην κοιλιακή περιοχή. Κοντά του υπάρχει ένα ψαροντούφεκο.

Ο ίδιος ο πατέρας ομολογεί στους αστυνομικούς ότι το μεσημέρι είχε σκοτώσει την κόρη του στο διαμέρισμά της και στη συνέχεια αυτοπροκαλέστηκε τραύμα με το ψαροντούφεκο, επιδιώκοντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Από 14 ετών είχε σκλήρυνση κατά πλάκας»

Σε εκείνο το σημείο, ο πατέρας της 42χρονης φέρεται να είπε στον γιο του ότι αυτός ήταν ο υπεύθυνος για τον θάνατο της κόρης του. Καθώς δεν μπορούσε πλέον να την βλέπει σε αυτήν την κατάσταση, ανακάλυψε ότι το μόνο που ήθελε ήταν να τελειώσει με τη ζωή του.

Ο 69χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι έχει τρία τραύματα στο αριστερό ημιθώρακα και το επιγαστρίο. Οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει το ψαροντούφεκο και το μαχαίρι από το σπίτι του.

Πληροφορίες αναφέρουν, πως η 42χρονη που έμενε στο διαμέρισμα στην οδό Μετεώρων, έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

. Όταν εγώ ήρθα εδώ τη βρήκα στο αναπηρικό καροτσάκι. Ήταν ένα γλυκύτατο χαμογελαστό πλάσμα. Ο πατέρας της ήταν απόμακρος. Δεν πήγαινε το μυαλό μου σε αυτό» είπε γειτόνισσα της οικογένειας.

«Είδα τον αδερφό της αφού ηρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μου είπε “δυστυχώς δεν είμαστε καλά”. Τρεις ημέρες την πρόσεχε μια κυρία και τις άλλες ο πατέρας της. Ο πατέρας ήταν λίγο απόμακρος αλλά δεν είναι εύκολο να έχεις το παιδί σου σε αυτή την κατάταση» είπε άλλη ένοικος της πολυκατοικίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έγκλημα, Θεσσαλονίκη, 42χρονη –,egklima, thessaloniki, 42chroni –